Actualitate

Un boxer cunoscut, apropiat clanului Corduneanu, a fost reţinut după o bătaie sângeroasă

Un boxer cunoscut, „săgeata” clanului Corduneanu, a fost reţinut în cursul serii de 13 august 2020 de poliţiştii din Iaşi. Ionuţ Bugan, fost sportiv de performanţă a băgat în spital un tânăr. Tânărul se afla în stare gravă şi are probleme mari cu ficatul
Ionuţ Buhan, fost boxer de performanţă şi aprropiat clanului Corduneanu, reţinut de poliţişti. Poliţiştii din Iaşi l-au reţinut în cursul serii trecute pe Ionuț Buhan. Conform detaliilor EXCLUSIVE deţinute de reporterii BZI.RO, se pare că tânărul este unul dintre protagoniştii scenelor violente din urmă cu câteva zile. Acesta l-ar fi lovit pe un tânăr în zona ficatului, iar victima are organul grav afectat.
” Polițiștii ieșeni efectuează cercetări într-un dosar penal de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice. Doi tineri au fost reținuți pentru 24 de ore. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Iași efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Din investigațiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că în dimineața zilei de 9 august a.c., mai multe persoane ar fi fost implicate într-un scandal pe raza municipiului Iași, iar în cadrul altercației două grupuri formate din trei, respectiv doi tineri s-ar fi agresat fizic reciproc.

În urma verificărilor efectuate au fost identificate persoanele care ar fi fost implicate în scandal, iar în baza probatoriului administrat în cauză, la data de 13 august a.c., doi tineri de 22, respectiv 32 de ani au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. La data de 14 august a.c., cei doi tineri vor fi prezentați, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.” se arată în comunicat.

Două grupări rivale și-au dat întâlnire în zona Ciric și s-au luat la bătaie. Totul s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, când mai mulți petrecăreți se aflau în zona lacului Veneția. Conflictul a izbucnit, se pare, între doi tineri din grupări rivale și a degenerat în scurt timp.

Peste 20 de tineri s-au bătut până când unii dintre ei au rămas întinși pe jos. În tot acest timp, mai mulți martori au asistat la scandal fără să intervină. Abia spre final s-a sunat la numărul unic de urgențe 112 și s-a cerut ajutorul autorităților. Polițiștii ieșeni fac verificări în acest caz pentru a vedea cum s-a ajuns la un asemenea incident. Surse din cadrul anchetei au precizat pentru reporterii BZI că tinerii care s-au luat la bătaie fac parte din două grupări rivale. Una dintre grupări ar fi formată din indivizi care nu sunt străini de problemele cu legea și își fac veacul prin zona Păcurari, iar alta este formată din indivizi întorși recent în țară din străinătate.

sursa