Actualitate

Un bugetar îi jignește pe românii din Diaspora

Acest bugetar roman, Cristian Prescornitoiu, seful Inspectiei in Constructi, jigneste toata Diaspora Romaneasca, facandu-i „cerşetori, hoţi şi curve din România“, relateaza adevarul.ro.

Cristian Prescorniţoiu, şeful Inspecţiei în Construcţii Vrancea, a distribuit pe internet o postare pe acest subiect, iar după ce mai mulţi comentatori i-au atras atenţia că susţine un lucru fals, el a insistat că „oamenii care muncesc nu vor veni la miting” şi că doar cei fără un loc de muncă au timp de proteste.
Cristian Prescorniţoiu, şeful Inspectoratului pentru Construcţii Vrancea, a făcut valuri pe internet după ce a distribuit o postare în care se susţine că „10 august, cea mai mare sărbătoare europeană.

e goleşte Europa de Cerşetori, Hoţi şi Curve din România”.

Postarea face trimitere (după cum recunoşte chiar Prescorniţoiu) la anunţatul miting al Diasporei româneşti, care ar urma să aibă loc pe 10 august 2018 în Bucureşti. Contrat de o serie de comentatori, Prescorniţoiu a insistat că la miting nu au cum să vină oameni care au de lucru, pentru că aceştia sunt la muncă.

„Vorbeam de hoţi, curve şi cerşetori!

Cei ce muncesc nu vin la mitinguri! Cine se simte lezat…”, a scris acesta pe pagina lui de Facebook.

Acesta a mai declarat ca romanii din strainatate ar trebui sa protesteze acolo in Diaspora, deoarece aici in Romania s-a investit prea putin in tunuri cu apa si pistoale electrice, afirmand atacandu-i pe romani.

De altfel, wall-ul funcţionarului public este înţesat de postări care slăvesc PSD şi jignesc partidele sau persoanele din afara partidului aflat la Putere, care sunt numite „gunoaie” sau „trădători”.