Actualitate

Un microbuz și o mașină s-au ciocnit: doi morți și 5 răniți!

Două persoane, un bărbat și o femeie, au decedat, iar alte cinci au fost rănite în urma producerii unui accident rutier în localitatea Drajna Nouă, pe DN21, în urma impactului dintre un autoturism și un microbuz.

„În autoturism se aflau trei persoane, dintre care două încarcerate. Cele două persoane încarcerate au fost descarcerate de către colegii mei de la secția de pompieri Dragalina. Din păcate, acestea erau în stop cardiorespirator. S-au efectuat manevre de resuscitare fără succes. Sunt decedate, bărbat și femeie. A treia persoană este în afara oricărui pericol. În microbuz erau patru persoane. Un bărbat, cu politraumatisme, este în afara oricărui pericol”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al ISU Călărași, Ovidiu Tătăranu.
Conform gsp.ro, în autoturism se aflau 3 angajați ai clubului de fotbal Dunărea Călărași, mai exact magazionerul clubului, doi maseori și un delegat al clubului. Aceștia au fost transportați la spital.

Ei se întorceau de la Brăila, unde Dunărea Călărași a remizat astăzi, 1-1, într-un meci din etapa a 16-a a Ligi a 2-a.

Potrivit reprezentanților IPJ Călărași, în acest moment se efectuează cercetări la fața locului, iar circulația în zonă se desfășoară alternativ pe un sens.

Centrul INFOTRAFIC al IGPR a anunțat că intrarea pe contrasens a fost cauza accidentului, iar într-o primă fază după producerea acestuia circulația rutieră a fost blocată pe ambele sensuri ale DN21.