Actualitate

Un minor de 10 ani din sălaj a decedat prin electrocutare

Un copil din Mirşid, județul Sălaj, în vârstă de 10 ani, s-a stins din viață, vineri, după ce s-a electrocutat în locuinţă, în timp ce părinţii erau plecaţi de acasă.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj a transmis că autoritățile au fost sesizate, vineri, în jurul orei 15,30, prin apelul de urgenţă 112, despre faptul că un copil s-ar fi electrocutat în locuinţă.

Evenimentul a avut loc în comuna Mirşid. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit că minorul se afla la acel moment în locuinţă, împreună cu fraţii lui. Tatăl copiilor era la serviciu, iar mama plecase în municipiul Zalău, pentru a rezolva ceva probleme personale. La un moment dat, acesta a fost găsit căzut pe podea de către unul dintre fraţi”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj.

Cadrele medicale prezente la faţa locului au constatat decesul, în acest caz fiind informată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sălaj.

În caz, a fost întocmit dosar penal pentru infracţiunea de ucidere din culpă, iar cercetările continuă pentru administrarea întregului probatoriu.

sursa