Auto

Un nou SUV Kia. Primele imagini cu interiorul

Un nou SUV Kia este pe drum. Constructorul sud-coreean a dezvăluit deja exteriorul în două schițe de design cu exteriorul modelului. Acum arată și imagini din interior.

Sunt primele imagini cu bordul viitorului SUV Kia, care va completa familia de modele cu gardă mare la sol, formată, la ora actuală, din Sorrento, Sportage și Stonic.
Apare la bord un ecran multimedia de 10,25 de inci, poziționat în partea superioară a consolei, deasupra ventilațiilor, însoțit de butoane fizice, care permit controlul diverselor funcții.

Volanul multifunctional pare să fie identic cu ceea ce știm de la Stonic. Ceasuri analog flanchează un display digital.

Finisaje din fibră de carbon și cu aspect metalizat se pot ghici din imagini.
Șeful diviziei de design de la Kia, Byung Chul Juh, promite o atmosferă tipică modelelor premium. “Cel mai nou model al nostrum va oferi plăcere și satisfacție clienților, oferind o calitate premium și de detalii sofisticate de design”, promite acesta.

Viitorul SUV Kia va primi și un mod pentru offroad, cu funcție de control la coborârea pantelor și diferențial blocabil, așa cum confirmă un buton amplasat lângă selectorul de trepte.

Modelul prezentat în aceste imagini vine și cu scaune încălzite și ventilate, volan încălzit, senzori de parcare și lumină ambientală.

Mașina va fi dezvăluită în această vară și va ajunge în reprezentanțe în cea de-a doua parte a anului.

Autoexpert.ro