Showbiz

Varu Sandel a intrat in panica, a sunat urgent la Salvare

Cantaretul, Varu Sandel a intrat in panica astazi, artistul s-a speriat foarte tare, incat a sunat la Salvare, relateaza antenastars.ro.

Toata Romania il stie pe talentatul Varu” Sandel, cu numele real de Alexandru Pop, pe numele din buletin, este si un actor licentiat, invatat de catre George Ivascu si regretatul Emil Hossu.

Crescut la ţară, îndrăgitului interpret nu i-a plăcut agitaţia capitalei, aşa că a decis să se mute la 30 de kilometri de Bucureşti, într-o căsuţă cochetă, cu piscină şi sauna, unde şi-a amenajat şi o livadă de peste 250 de metri şi o grădină pe măsură.

În livadă îl va surprinde şi Oana Turcu, în cadrul celei mai noi ediţii a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, difuzată sâmbăta aceasta, de la 21:45, la Antena Stars, când actorul va vorbi despre activitatea sa din ultimul timp şi despre familia sa.

“Îmi doresc să fiu şeful în casă, dar nu-mi iese.

Ne împărţim şefiile!”, va povesti amuzat Văru’ Săndel, făcând referire la soţia sa, medic cu aproape 4000 de pacienţi în arondare.

Datorită meseriei soţiei, băieţelul lor, Andrei este acum în viaţă: “Nu mergea încă în picioare, de-a buşilea s-a dus la un arbore ornamental din casa bunicii şi a făcut o alergie puternic.

I s-au umflat limba, gâtul, a venit repede soţia, care ştia despre ce e vorba şi am sunat repede la Salvare.

Dacă nu ştiam, putea să…Doamne fereşte…din cauza unor frunze”, îşi va aminti artistul.

s.