Actualitate

VESTE BUNA! Toti copii vor fi scosi de la intretinere, iata de ce!

Un nou proiect de lege pentru copii sub trei ani, acestia vor fi scutiti de plata intretineri, relateaza www.realitatea.net.

Camera Deputaților a pus in aplicare un nou proiect de lege care este initiat de catre senatorul PNL Luchian Dragos  care prevede scutirea de la plata cheltuielilor pentru întreținere a copiilor cu vârsta de până la 3 ani.

Deputații au adoptat cu 269 de voturi „pentru” proiectul de lege ce presupune modificarea și completarea Legii nr. 230/2007 privind înființarea, organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari.

Modificarea presupune exceptarea copiilor cu vârsta de până la 3 ani de la calculul cheltuielilor pe consumuri individuale şi de la calculul cheltuielilor pe beneficiari aferente serviciilor individuale ale proprietarilor, dar gestionate financiar prin intermediul asociaţiei de proprietari.

Proiectul a trecut și prin Senat cu 74 de voturi „pentru”, niciun vot „împotrivă” și nicio abținere. Proiectul de lege trebuie promulgat de președinte pentru a intra în vigoare.