Actualitate

Victima AUR: „Eram virgină și și-au bătut joc de mine trei bărbați, după ce mi-au dat să beau”

Victima violata in tabăra de vară organizată de AUR a vorbit pentru prima oară despre incidentul care a șocat lumea politică scrie romaniatv.net

Am ajuns în cameră la mine, iar cel tânăr a venit și a încercat să mă pupe. Pe urmă a plecat din cameră, că l-am dat afară, și cei de 40 de ani m-au chemat la ei în cameră ca să le dau un încărcător. Și acolo mi s-a tăiat firul, dar bănuiesc că s-au întâmplat unele lucruri pentru că am unele amintiri. Îmi amintesc că eram cu el în baie la un moment dat și era cu mâna pe mine, dar nu s-a întâmplat să mă dezvirgineze atunci, pentru că nu mă durea, cred că a făcut altceva”, a mai dezvăluit fata.

M-au lăsat să îmi revin, iar când mi-am mai revenit am văzut că am sânge jos și mă durea foarte tare. Nu mi-au luat nicio declarație, mi-au luat doar buletinul din ghiozdan, mi-au umblat în lucruri. Deci aveam buletinul la mine, știau organizatorii și toată lumea de acolo vârsta mea, că aveam 17 ani. Cum să creadă că am 20 de ani, când eu le-am spus că abia am împlinit 17 ani? Astea sunt minciunile lor ca să mă blameze și să mă denigreze pe mine, victima. Vor să se apere, să scape”, a povestit adolescenta.

Această situație pare a fi extrem de complicată și controversată, iar detaliile prezentate ridică întrebări cu privire la circumstanțele evenimentelor. Este important să subliniem că orice acuzație de viol sau alte infracțiuni sexuale trebuie tratată cu seriozitate și investigată în profunzime de către autoritățile competente.

În astfel de cazuri, autoritățile trebuie să desfășoare o anchetă amănunțită pentru a stabili adevărul și pentru a se asigura că drepturile victimei sunt protejate. De asemenea, victima ar trebui să aibă acces la suport psihologic și consiliere pentru a face față traumei, indiferent de rezultatul anchetei.

Este esențial să se respecte prezumția de nevinovăție până la probarea vinovăției unei persoane în instanță și să se asigure un proces corect și imparțial.