Politica

Victor Ponta: ”Acum PNL se scufundă cu Klaus Iohannis”

Fostul premier al României, Victor Ponta, a vorbit sâmbătă seară, în exclusivitate, la România TV, despre alegerile parlamentare din 2024 și a lansat un atac dur la adresa PNL.
Victor Ponta, atac dur la adresa liberalilor. Fostul premier al României a spus că PNL se scufundă în aceste momente, cu Klaus Iohannis, la fel cum PDL s-a scufundat cu Traian Băsescu.
Zece ani cu Băsescu, zece ani cu Iohannis, ce o veni după Iohannis, Dumnezeu știe! S-ar putea să plângem după Băsescu și Iohannis dacă o mai țin așa. În rest PNL nu e doar partidul liberal, e PNL și PDL. Adică PDL-ul care a stat legat de Traian Băsescu s-a scufundat cu Traian Băsescu și s-a ascuns în PNL. Acum, PNL se scufundă cu Klaus Iohannis, care este probabil cel mai popular politician”, a spus Victor Ponta
Mai mult, Victor Ponta a subliniat faptul că este foarte important ca la alegerile de anul viitor românii să fie lăsați să voteze și nu focile.

Ce ne interesează pe noi este dacă anul viitor, în 2024, când avem patru rânduri de alegeri, europarlamentare, locale, generale și prezidențiale, chiar o să votăm noi românii și chiar o să avem noi voie să ne alegem sau o să pățim așa, iar o să avem la impute și iarăși o să auzim prostiile alea cu ciuma roșie sau să veniți să ne salvați țara că ne-o duce la ruși. Adică, dacă o să voteze, iar focile sau o să votăm noi românii la anul, asta cred eu că este important”, a spus fostul premier.

sursa