Sanatate

Viermii vor ieși din tine GRĂMEZI! Înainte de culcare, bea un pahar cu banalul…

Meteorism neplăcut (eliminare de gaze) și umflare a abdomenului din cauza PARAZIȚILOR. Cel mai mare specialist în boli infecțioase le-a spus locuitorilor Bucureștiului cum să se salveze ei și apropiații lor.
De la redacție: Medicii au descoperit o nouă cauză a apariției meteorismului neplăcut și a umflării abdomenului: infectarea cu paraziți. O cercetare nu demult încheiată informează că produsele care asigură viața paraziților sunt toxice și formează în stomac un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor de putrefacție. Tocmai din acest motiv la persoanele infectate cu paraziți se poate observa balonarea, și cel mai important, un meteorism neplăcut.

— Astăzi vom vorbi despre acest subiect cu șeful Centrului Privat de Parazitologie din România, domnul Constantin Popovici.

— Bună ziua, domnule Constantin Popovici! Voi începe cu întrebarea principală. Este adevărat că orașul București este lider în ceea ce privește infectarea cu paraziți a populației?

”Da, Bucureștiul deține locul întâi în clasamentul infectării cu paraziți. Cauza o constituie condițiile rele de mediu, lipsa de acțiune a autorităților și atitudinea nepăsătoare față de oameni.”
— Domnule Constantin Popovici, cât de adevărate sunt datele cercetării în ceea ce privește legătura dintre infectarea cu paraziți și meteorismul și umflarea abdomenului?

— În urmă cu câțiva ani, organizația medicilor considera că meteorismul și balonarea se formează din cauza alimentației nesănătoase. Cu toate acestea, ultimele cercetări au arătat că o altă cauză importantă este infectarea cu paraziți. Oamenii de știință au spus de asemenea, că nu trebuie ignorat un asemenea aparent ”simptom obișnuit”. Infectarea cu paraziți duce practic la apariția tuturor bolilor grele ale omului.
Eu însumi am încredere în cercetarea făcută și pot să spun că acest fapt a fost confirmat și de cercetările realizate de centrul nostru. Banalul ”miros neplăcut” în caz de meteorism se transformă într-o boală serioasă. În general, aproape 90% dintre decese sunt provocate de infectarea cu paraziți. Și nu este vorba doar de decese provocate de boli. Majoritatea așa numitelor ”morți naturale” sunt consecințe ale acțiunii paraziților în interiorul corpului vostru.

— De obicei prin paraziți se înțelege că este vorba despre banalii viermi intestinali. Cum pot ei provoca apariția mirosului urât din gură și chiar moartea omului?

— De fapt, este o mare greșeală faptul că paraziții sunt considerați a fi exclusiv doar viermi intestinali. Există o mulțime de diverși paraziți, care trăiesc în diferite organe. Și duc la tot felul de consecințe. Dar și viermii intestinali, sau dacă e să ne exprimăm mai exact, helminții sunt foarte periculoși. Ei literalmente distrug intestinele, ducând la putrezirea lui și în final la deces. Și apropo, chiar și helminții sunt greu de descoperit și de distrus.
Alături de ei există mii de paraziți, care pot trăi în ficatul, creierul, plămânii, sângele, stomacul dumneavoastră. Și practic toți sunt mortali. O parte dintre ei încep imediat să acționeze agresiv și distrug organismul. O parte acționează o vreme pe neobservate, până când numărul lor devine așa de mare încât organismul purtător deja nu mai poate face față și persoana moare.

Totodată, pot afirma cu tărie că practic toți oamenii sunt infectați cu paraziți. Pur și simplu majoritatea acestora sunt foarte greu de detectat. Iar când apar efectele infectării cu paraziți, medicii încearcă să le trateze anume pe acestea. Chiar și în cazul autopsiei, sunt necesare analize speciale pentru detectarea paraziților.

”Există mii de paraziți care pot trăi în ficatul, creierul, plămânii, sângele, stomacul dumneavoastră. Și practic toți sunt mortali. Și totul începe de la o simplă balonare”
— Puteți da câteva exemple concrete de infectare cu paraziți?

— Pot să vă vorbesc despre sute de cazuri. Însă, mă voi opri la cele care vor demonstra cel mai clar pericolul paraziților.
În primul rând, după cum s-a arătat, cestodele pot provoca cancerul. Însă în mod formal nu se infectează persoana însăși, ci anume viermii intestinali. Dar celulele lor maligne se răspândesc în tot organismul, infectând persoana. Acest lucru se întâmplă când larvele viermilor ajung din intestine în nodurile limfatice ale omului. În final, ele se transformă în tumori canceroase, care infectează repede persoana . Decesul intervine efectiv în câteva luni. Chiar săptămâna aceasta a mai fost identificat un deces provocat de asemenea tumori.

Citeste mai mult aici.