Showbiz

Viorel: „Vulpiţa este gravidă ,incă oleacă şi vom fi trei”

Vulpiţa este gravidă din nou. Veronica și partenerul ei de viață, Viorel Stegaru au devenit cunoscuţi publicului după apariţiile în platoul emisiunii Acces Direct, în urmă cu mai bine de un an de zile. De-a lungul timpului ei au tras critici dure din partea publicului și chiar și a vecinilor.

Într-o postare pe contul personal de socializare, fosta parteneră de viață a lui Viorel Stegaru a publicat o imagine cu o burtică care pare a fi de graviduță. Aceasta a dat de înțeles că urmează să devină mamă pentru a treia oară.

Mai mult de atât, ea a mai lansat și o provocare, i-a îndemnat să ghicească ce zodie ar urma să fie bebelușul pe care îl poartă în pântece. ”Încă oleacă. 3. Ghiciți ce zodie e”, este mesajul scris de Vulpiţa.
După mai mulţi ani de căsătorie, Viorel Stegaru a anunţat despărţirea şi a precizat că el este cel care a rămas cu cei doi copii pe care îi au împreună.

Nu mai sunt cu Veronica. Eu sunt cu copiii. Nu mă mai întrebați de Vulpița. Scurt”, a scris Viorel Stegaru pe Instagram.

Cei doi au apărut în atenția publicului în 2020, când au pornit o întreagă telenovelă la televizor. După ce a raportat un posibil viol, s-a demonstrat că Vulpița a mințit, iar de aici a continuat o întreagă poveste. După ce au devenit vedete în urma aparițiilor de la Acces Direct, Veronica și Viorel Stegaru au ajuns într-o situație de-a dreptul neplăcută.

Cei doi au fost ajunși de sărăcie, mai ales că Vulpița a devenit mamă pentru a doua oară și nu a reușit să se angajeze. Nici Viorel nu are un loc de muncă stabil, lucrând cu ziua, atunci când este chemat de vecinii din sat, motiv pentru care ar lua în considerare posibilitatea de a pleca și de a munci în străinătate.

sursa