Showbiz

Vulpița, disperată! I-a cerut să îl omoare. În lacrimi, tânăra a spus TOT

Soții Stegaru au decis să se întoarcă la București, la emisiunea care i-a făcut cunoscuți, după mai bine de două luni. Veronica a izbucnit în larcimi, în momentul în care a pășit în platoul emisiunii, iar motivul este unul șocant.

Viorel Stegaru și Vulpița au decis să plece acasă, în Blăgești, acolo unde a început povestea lor de dragoste. Dar această decizie nu a fost una definitivă, pentru că Veronica și soțul ei s-au întors la Capitală și au mers la emisiunea unde este moderatoarea Mirela Vaida. Se pare că cei doi soți au decis să plece de acasă, după ce mama lui Viorel ar fi acuzat-o pe Vulpița că poartă în pântece copilul altui bărbat. Totodată, se pare că aceștia vor să rămână definitiv la București și să își creeze un viitor aici.
Însă, în momentul în care Veronica a pășit în platou și a început să povestească despre cele întâmplate în ultima perioadă, femeia a izbucnit în lacrimi. Se pare că motivul principal ar fi acela că soacra ei i-a spus în urmă cu ceva timp, atunci când a aflat că este însărcinată cu cel de-al doilea copil, că nu este al ei și că nu trebuie să îl păstreze.

”Mi-a zis să fac avort”, a spus Veronica, după ce a izbucnit în plâns în direct!

La auzul acestor vorbe, tânara a mers imediat și i-a spus lui Viorel de cele întâmplate și împreună au decis că este momentul să părăsească comuna și să se întoarcă la Capitală.

sursa