Auto

Honda Civic Sedan Primul aspect

Asta este, fanii Honda : Iată prima dvs. privire oficială asupra noului sedan Honda Civic 2022 . În locul teaserului standard din industrie, care prezintă o siluetă iluminată din spate sau doar o felie de faruri încadrate împotriva întunericului cenușiu, Honda oferă o tendință cu o imagine completă față de trei sferturi a celei mai noi berline compacte din pâine și unt.

Pasionații entuziaști Honda știu că nu este cu adevărat prima noastră privire asupra noii berline de generația a 11-a. Minunatul portocaliu închis 2022 Honda Civic Sedan Prototipul prezentat la sfârșitul anului trecut (și care este ilustrat mai jos si în galerie) ne -a dat o eyeful de ce să se aștepte de la sheetmetal Civic lui; totuși, o redare schițată este tot ceea ce avem în ceea ce privește designul cabinei mașinii mici.
Acestea fiind spuse, Honda a avut grijă să factureze prototipul ca o previzualizare și nu ca o mașină de producție textuală, deci este cel mai bine văzut ca un conglomerat de atuuri stilistice care vor fi disponibile pe o gamă de modele diferite și ediții ale modelului 2022 Civic . Deci, gândiți-vă la mașina portocalie ca la „cele mai mari hituri” ale viitoarei Honda Civic în 2022.

Ei bine, poate nu toate viitoarele variante Civic, așa cum Honda a confirmat deja că va exista un tip R bazat pe a 11-a generație , împreună cu un Si și un hatchback. Deocamdată, această berlină roșie gata de producție dezvăluie modelul 2022 Civic în specificații Touring cu patru uși, complet cu roți de contrast cu aspect premium.

Există diferențe subtile în fațada frontală în comparație cu prototipul, dar se pare că mașina portocalie a fost o primă privire fidelă. Este un design în mare măsură frumos, mai ales atunci când este parcat lângă unghiurile origami de tip extraterestru ale Civic-ului de ieșire și apare mai mult ca o interpretare redusă a Acordului mai mare decât o versiune mai elegantă a generației anterioare.
sursa