Auto

Aruncați o privire în interiorul producției 2022 Mercedes-Benz EQS

Sedanul emblematic Mercedes nou-nouț, complet electric, este definit de ecranul său masiv, dar există multe altele.The all-new, all-electric Mercedes flagship sedan is defined by its massive screen, but there’s so much more.

Mercedes-Benz testează și își tachină de mult timp sedanul de lux complet electric EQS Tesla Model S, care luptă , și într-un ultim pas înainte de dezvăluire completă, a scos foaia de pe noul interior sălbatic.

Da, Mercedes-Benz EQS 2022 va avea un afișaj „Hyperscreen” care se întinde pe tabloul de bord, dar aceasta este doar una dintre numeroasele opțiuni și caracteristici speciale ale acestui nou flagship EV.
Două Tablouri De Bord Din Care A Ales
Așa-numitul Hyperscreen (dintre care avem o scufundare profundă pe care ar trebui să-l citiți dacă nu ați făcut-o) , un panou de sticlă concavă de 56 de inci, cu trei ecrane OLED integrate care alcătuiesc întregul tablou de bord, este showstopper-ul, dar nu este singura opțiune.

De fapt, este un upgrade opțional și primiți multe bani – ceea ce este bine pentru că, deși nu știm încă prețul, acesta nu poate fi ieftin. Grupul de instrumente digitale din spatele porțiunii volanului măsoară 12,3 inci, la fel ca un ecran tactil în fața pasagerului din față.

Între ele se află un ecran tactil masiv de 17,7 inci. Ecranul pasagerului imită ecranul central și va reda o animație atunci când niciun pasager nu este la bord.
sursa