Advertoriale

3 lucruri de stiut inainte de a cumpara case de marcat ieftine

Daca vrei sa dai startul unei afaceri, probabil deja stii ca vei avea nevoie si de o casa de marcat – majoritatea afacerilor au nevoie de acest tip de echipamente. Din moment ce acestea pot fi destul de scumpe, este de la sine inteles de ce ai vrea sa te indrepti spre case de marcat ieftine.

Produsele mai ieftine iti ofera practic aceleasi functionalitati la un pret mai avantajos. Apoi, daca umeaza sa ai prima interactiune cu un astfel de echipament, este clar ca preferi sa te inveti pe un produs ieftin, poate chiar la mana a doua, decat sa produci daune unui produs nou, nu?

Ei bine, lucrurile stau putin diferit cand vine vorba de casele de marcat ale unei afaceri. Astfel, iata trei lucruri pe care ar trebui sa le stii inainte de a cumpara produse ieftine!

Produsele ieftine pot fi modele destul de vechi

Pretul mic este deseori un simbol al lucrurilor invechite, mai ales cand vine vorba de tehnologie. Asadar, daca incerci sa cumperi case de marcat ieftine, este posibil sa gasesti doar acele tipuri de case de marcat pe care le vedeai prin magazine acum 15-20 de ani.

Mai exact, sunt sanse mici sa gasesti un sistem POS complex la un pret extrem de avantajos. Pe de alta parte, nici nu ar trebui sa incerci sa cumperi astfel de sisteme la un pret ieftin. In cazul acestora, unde tehnologia si integritatea componentelor este extrem de importanta, produsele ieftine si second-hand nu sunt o alegere prea buna.

Produsele ieftine pot prezenta daune care nu pot fi reparate

Un produs nou vine adesea insotit si de o perioada minima de utilizare garantata, dupa cum s-ar spune – eventual si de garantie aferenta. Mai exact, stii ca o anumita casa de marcat va putea fi folosita cel putin 5 ani de la momentul achizitionarii.

Totusi, atunci cand achizitionezi case de marcat ieftine, acestea pot fi scoase din functiune in mai putin de un an, caz in care trebuie sa repeti investitia. Acest lucru se datoreaza faptului ca produsele ieftine sunt de regula produse reparate – refurbished.

Produsele ieftine nu sunt neaparat invechite si cu daune

In sfarsit, un lucru pozitiv de stiut! Mai exact, a achizitiona case de marcat ieftine nu inseamna a apela doar la produse invechite si posibil stricate. Exista destul de multe entitati in ziua de astazi care iti pot pune la dispozitie produse de calitate superioara la un pret extrem de avantajos.

Desigur, dezavantajul consta in faptul ca aceste entitati trebuie gasite pe cont propriu. Din fericire pentru tine, ai gasit acest articol care iti va spune foarte curand la cine ar trebui sa apelezi pentru case de marcat ieftine, dar de calitate superioara.

Este vorba despre Cria Soft Solutions si magazinul online aferent, TehnicaFiscala.ro. In acest magazin online poti gasi o selectie variata de echipamente si instrumente de tehnica fiscala, ideale pentru orice tip de unitate comerciala.

Mai mult decat atat, Cria Soft Solutions iti pune la dispozitie si o suita completa de servicii concepute pentru gestionarea corespunzatoare a afacerii tale din punct de vedere fiscal!