Advertoriale

4 motive surprinzatoare pentru care sa-ti inscrii copilul la cursuri de limba germana

Daca fiul sau fiica ta a inceput scoala, probabil te intrebi ce activitati extracuriculare i s-ar potrivi, nu? Pana la urma, copiii au nevoie de cat mai multa interactiune si cat mai multe activitati pentru a-si satisface indeajuns curiozitatea!

Ei bine, noi te incurajam sa-ti inscrii copilul la cursuri germana, in special daca a inceput deja sa studieze limba engleza la scoala.

Probabil pare o decizie neobisnuita, pentru ca limba germana este destul de complicata. Totusi, copiii invata o limba straina mult mai repede si mult mai usor decat adultii, iar germana probabil e chiar floare la ureche pentru ei! Dar, pana la urma, ce beneficii are invatarea acestei limbi?

  1. Cunoasterea limbii germane le va oferi multe oportunitati

In ultimii ani, limba germana a ajuns in topul limbilor straine invatate la diverse cursuri, intrucat cunoasterea acestei limbi este un mare plus in orice CV. Persoanele care vorbesc germana fluent au o multime de oportunitati atat de angajare, cat si de studiu la universitati prestigioase din afara tarii.

Problema este ca limba germana nu e chiar atat de simpla, motiv pentru care adultii sunt cam reticenti in a o invata. Pe de alta parte, copiii se vor distra pe cinste la cursurile de germana si probabil o vor vorbi perfect in doar cativa ani de la inscriere! Acesti cativa ani de invatare le vor deschide usa catre o noua lume cand vor creste mai mari!

  1. Cursurile de germana implica descoperirea culturii tarilor in care se vorbeste germana

Daca ne inscriem copiii la cursuri germana, nu o facem doar pentru faptul ca, intr-o buna zi, vor beneficia de pe urma acestui efort. O facem si pentru ca se vor distra pe cinste! Vor cunoaste alti copii, isi vor face prieteni noi si vor avea oportunitatea de a-si largi orizontul cunostintelor, de a invata cat mai multe despre tarile in care se vorbeste limba germana.

Acest lucru, la randul lui, le va antrena empatia, le va imbunatati abilitatile de comunicare si ii va ajuta sa priveasca dincolo de hotarele Romaniei. Pana la urma, limba germana este limba nativa a 95 de milioane de oameni!

  1. Cursurile de germana vor antrena abilitatile de invatare ale copilului tau

Stim cu totii ca limba germana nu este o limba usoara, mai ales pentru cei a caror limba nativa este una de origine latina.

Asadar, invatarea acestei limbi va antrena abilitatile cognitive ale copilului tau. Fiul sau fiica ta isi va antrena memoria si isi va imbunatati puterea de concentrare si atentia la detalii.

Sa nu uitam si de faptul ca structurile moderne de cursuri germana cultiva si setea de cunostinte a oricarui copil! Astfel, s-ar putea ca fiul sau fiica ta sa vrea sa-si continue studiile in domeniu si cand va creste!

  1. Copilul tau se va distra pe cinste la cursurile de germana!

Unul dintre motivele pentru care copiii invata mai usor o limba straina este lipsa de inhibitii. Copiii nu se sfiesc in a-si asuma unele riscuri si nu le e frica sa greseasca. Daca gresesc, se amuza si trec mai departe! In plus, lectiile de germana pentru copii implica invatarea cu ajutorul cantecelor si poeziilor, precum si participarea la diverse joculete. Pe scurt, copilul tau se va simti ca pe un teren de joaca la cursurile de germana alaturi de ceilalti copii!

Te-am convins sa-ti inscrii fiica sau fiul la cursuri germana? Te indemnam sa alegi unul dintre cursurile Bsmart!