Advertoriale

5 Motive să alegi cursurile oferite de Profa de Conta

Proaspeți absolvenți de liceu sau liber profesioniști, ambele categorii vor să își îmbunătățească abilitățile și cunoștințele dobândite pentru a putea profesa la nivelul la care au visat mereu. Și pentru că ceea ce înveți în școală nu este suficient pentru a te pregăti eficient pentru a intra în câmpul muncii, ai nevoie de un ajutor suplimentar de specialitate care să umple golurile care au rămas și să te instruiască pentru a putea face față cu ușurință provocărilor la care vei fi expus. Înscrie-te la cursurile de contabilitate oferite de Profa de Conta și transformă-ți înclinația într-o meserie plăcută și profitabilă: https://profadeconta.ro/cursuri-contabilitate/.

Poți alege dintre multiple module indiferent de nivelul la care te afli

Nevoile și așteptările diferă de la un cursant la altul și tocmai de aceea ne-am dorit să putem face față cu brio tuturor tipurilor de solicitări. Mai exact, la Profa de conta nu te vei simți limitat în alegerea cursului pe care vrei să îl urmezi. Ai la dispoziție patru module de contabilitate financiară, plus unul de salarizare și administrare de personal, care cresc gradual în intensitate pe măsură ce avansezi. Pe scurt, asta înseamnă că dacă acum interacționezi pentru prima dată cu domeniul poți începe fără probleme cu primul modul, astfel încât să poți asimila rapid conceptele și informațiile de bază. Pe de altă parte, dacă ai o anumită experiență în ceea ce privește practica personală, poți oricând să te înscrii la unul dintre cursurile mai avansate, pentru a nu fi nevoit să repeți ceea ce știi deja.

Teoria se împletește armonios cu practica

Spre deosebire de alte metode de învățare, la Profa de Conta accentul nu se pune pe asimilarea unui calup uriaș de informații și atât. Fiecare lecție este împărțită în două etape de bază. Prima vizează familiarizarea cu metodele de lucru și conceptele esențiale, urmând ca în a doua parte să ți se ofere șansa să experimentezi ce ai învățat în situații similare cu cele de care te vei lovi pe teren. Îți sunt puse la dispoziție toate instrumentele necesare astfel încât să poți face o simulare clară a ceea ce urmează să experimentezi, în așa fel încât să fii pregătit pe deplin.

Fiecare clasă este configurată în avantajul tău

Clasele sunt păstrate la un număr redus de cursanți tocmai pentru ca fiecare să aibă șanse egale să asimileze tot ceea ce își dorește, fără impedimente ce țin de timpul limitat sau de imposibilitatea de a te detașa de mulțime.

Primești certificări importante la finalizarea fiecărui modul

În momentul în care ai terminat cele 10 ore de curs alocate se consemnează că ai trecut la un alt nivel, iar acest lucru trebuie marcat corespunzător. Dincolo de cunoștințele și practicile pe care le-ai obținut, vei primi și o diplomă care să ateste tot ceea ce ai dobândit, acreditată și certificată de instituții importante, care va cântări masiv la CV-ul tău la momentul angajării.

Plătești un preț avantajos pentru propria educație și perfecționare

Nu există sumă prea mare pe care să o investești în propria persoană. Cu toate astea, când alegi Profa de Conta, știi sigur că vei beneficia de un raport cost-beneficii corect și transparent, lucru esențial pentru configurarea unei relații de colaborare longevive, bazată pe încredere mutuală. Cu doar 350 de Euro plus TVA per curs, vei putea păși încrezător în lumea specialiștilor contabili și să te poziționezi în timp scurt pe același nivel cu unii care au o vastă experiență în spate.

Profa de Conta este îndrumătorul tău pe acest traseu complex numit carieră și te ajută să ajungi la următorul nivel!