Social

7 lucruri pe care le vei recunoaște dacă iubești pe cineva care are coșmaruri

7 lucruri pe care le vei recunoaște dacă iubești pe cineva care are coșmaruri
7 lucruri pe care le vei recunoaște dacă iubești pe cineva care are coșmaruri

Să fii într-o relație cu cineva care are coșmaruri este înspăimântător și pentru tine, chiar dacă nu ești genul care se sperie ușor, deoarece ești trasă fără voie într-o lume a terorii.
Dacă dormi lângă cineva care noaptea este chinuit de coșmaruri cu monștri, fantome și omoruri, următoarele 7 lucruri ți se vor părea cunoscute.

1. Ai fost trezită din somn

Până acum ai fost trezită cel puțin o dată în mijlocul nopții din cauza tipetelor sau a mișcărilor partenerului tău semi-adormit, care se crede încă în coșmar. Acest fenomen este însoțit de tremurături, lovituri, mușcături, vorbe de duh, priviri pierdute, plescăituri și multe altele. Adesea, când pare că-și revine, se întoarce cu spatele la tine și te lasă să te holbezi singură în tavanul întunecat din încăpere, fără să înțelegi mare lucru din tot ce s-a întâmplat.

2. Îți povestește visele lui

Fie că te trezește sau doar internalizează frica, a doua zi dimineața, dacă își mai aduce aminte ceva, te va „încânta” cu toate detaliile. Unele sunt interesante, dar în majoritatea cazurilor, partenerul tău nu prea are talent de povestitor și tu rămâi tot șocată.

3. Te-ai gândit să scrii o carte

Unele dintre visele lui sunt atât de ciudate și deosebite încât ai luat în considerare ideea de a scrie o carte bazată pe acestea, ca să faci rost de bani pentru a-l trimite la terapie, astfel încât să nu te mai deranjeze noaptea, însă nu ai energia necesară pentru un asemenea demers.

4. Cele mai bune vise sunt repovestite în cadrul adunărilor

Iubitul tău adoră să le spună altora tot ce-i trece prin minte după stingerea luminilor, dar uită că tu ai auzit deja toate poveștile lui înspăimântătoare. Pe de altă parte, este întotdeauna amuzant să vezi reacțiile de frică amestecate cu confuzie ale oamenilor.

5. Ai încercat să-i analizezi visele

Ai citit multe articole și cărți despre semnificația viselor, dar explicațiile sunt atât de diverse încât mai mult te induc în eroare. În plus, nu vrei cu adevărat să afli cum funcționează creierul partenerului tău.

6. Câteodată ai și tu coșmaruri

Unele dinte poveștile lui te-au speriat atât de tare încât din când în când ai și tu coșmaruri. Cu siguranță îți place să aveți lucruri comune, dar acesta nu este unul dintre ele.

7. Îi poate lua o vreme să proceseze ce s-a întâmplat

Câteodată, iubitul tău este atât de bulversat de un coșmar încât vorbește despre el la mult timp după ce s-a întâmplat, pentru a-l putea înțelege mai bine. În acele momente începi să te gândești la tot ce a putut simți când a făcut sau zis ceva și adesea ajungi la concluzia că e vorba de fapt de o acumulare de frustări, frici și nesiguranțe din viața reală, dar că nu trăiți nici unul într-un film horror.

sursa