Extern

A MIRACULAR ICON OF SAINT THEOTOKOS – O ICONĂ MIRACLARĂ A SFÂNTULUI THEOTOKOS

O copie a Icoanei Iveron a Maicii Domnului a fost pictată în Georgia mai devreme în 2015. Împreună cu păzitorii săi, regizorul de film Zurab Shioshvili și muzicianul Giorgy Cholokava, icoana a vizitat Țara Sfântă și Muntele Sfânt Athos. Miracole atât de rapide și minunate au început să apară din ea, încât icoanei i s-au dat deja numele de „Rapid de ascultat” și „Regină”.

Astfel, s-a produs un miracol în Mănăstirea Muntelui Tentărilor din deșertul Iudeii, la nord-vest de Ierihon, la locul unde diavolul l-a ispitit pe Domnul nostru Iisus Hristos: a început o căldură puternică emanând din icoană și piatra pe care Mântuitorul obișnuit să se roage a devenit cald și el, au relatat presa georgiană.

Când păstrătorul icoanei, Zurab Shioshvili, întorcându-se în patria sa, a arătat icoana primatului Bisericii Ortodoxe Georgiene și a relatat toate evenimentele care au avut loc cu aceasta, Patriarhul Catolicos Ilia II a numit icoana „Regina care aduce bucurie” . ”

Astăzi copii ale acestei sfinte icoane se răspândesc în toată lumea.

Mâinile reginei cerești de pe icoană sunt întotdeauna calde și, uneori, când cineva se roagă cu fervoare lângă icoană, mâinile devin și mai calde. Oamenii observă acest lucru atunci când se apleacă să sărute mâinile cu venerație, relatează presa georgiană.

A fost creată o pagină specială de Facebook care spune știrile, relatează minunile și informează despre locurile care urmează să fie vizitate de marea icoană.

Acesta este un fenomen extraordinar, că o icoană ar trebui să aibă permanent mâinile calde, ca și când ar aparține unei persoane vii. Numeroase minuni au fost raportate de oameni care s-au rugat Theotokos pentru o viață de familie fericită sau pentru succesul în slujbele lor.
sursa