Actualitate

„A murit Viorel Lis. Dumnezeu să-l odihnească în pace!” Reacţia dură a Oanei, după ce a…

“A murit Viorel Lis. Dumnezeu să-l odihnească în pace!” Reacţia dură a Oanei, după ce a…Oana Lis a reacţionat imediat public, după ce a dat întâmplător peste un mesaj sinistru, care anunţa moartea soţului ei. Prietenii virtuali ai cuplului şi-au exprimat gândurile pe internet.

Citeşte şi: Cum arată crucea lui Viorel Lis. Oana, soţia fostului edil, a făcut publică imaginea. “Mă îngrijorează că a slăbit 13 kilograme!”

Oana Lis a luat foc atunci când a dat peste o poză cu baloane, pe care era scris mesajul: „A murit Viorel Lis. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”. Vedeta a distribuit imaginea alături de câteva rânduri în care a negat informaţia potrivit căreia soţul ei ar fi murit.

„Şi eu nu ştiam nimic!!!… Neadevărat, bineînţeles!!!! O ştire trebuie confirmată din trei locuri înainte să o dai pe public!!!…”, a scris soţia fostului edil al Bucureştiului în dreptul imaginii care anunţa moartea lui Viorel Lis.

Fanii cuplului au reacţionat şi ei în numeroase comentarii.

„Slavă Domnului că nu este adevărat. Un weekend minunat vă doresc „,”Păi, cine a pus o poză cu o cruce în maşină?”, „Doamne, ce proşti!” sunt trei dintre mesajele lăsate de prietenii virtuali ai Oanei Lis.
După ce a lămurit totul, Oana Lis a plecat la un atelier de croitorie, unde îşi face rochia pentru noaptea de Revelion.

„La proba pentru rochiţa de Revelion (…), pentru ca tradiţia spune sa ne îmbrăcăm cu ceva nou, sa avem un an bun!!! Hai ca stau bine pe sâni, putin peste ’90!”, a scris vedeta în dreptul imaginii făcută în atelierul unui designer.
Oana şi Viorel Lis. După operaţia de colecist, fostul primar al Bucureştiului a slăbit 13 kilograme. Sursa foto: Facebook
Oana şi Viorel Lis sunt împreună de la sfârşitul anilor ’90 şi formează unul dintre cele mai nonconformiste cupluri din showbizul din România.

Sursa cancan.ro