Actualitate

A PĂȚIT RUȘINEA VIEȚII. CELEBRU INTERLOP din România

A PĂȚIT RUȘINEA VIEȚII. CELEBRU INTERLOP din RomâniaPuiu Mudava, un interlop din România care s-a făcut cunoscut prin concursurile de tras camioane, a fost bătut de bodyguardul lui Mike Tyson.

Puiu Mudava, pe numele său adevărat Daniel Stancu, a devenit cunoscut, mai întâi, pentru participarea la concursurile „Strongest Man”.

În paralel, Mudava a reușit să se impună și în lumea interlopă, unde, prin intermediul unei firme de pază, a plasat agenți de ordine la mai multe cluburi și cazinouri, de numele său legându-se și unele lupte de stradă.

Unul dintre ultimele incidente cunoscute publicului larg a avut loc în 2014, când și-a bătut iubita la un club de manele din sectorul 6, după care i-a atacat și pe polițiștii veniți la fața locului. Tot atunci, în portbagajul mașinii sale au fost găsite și mai multe arme albe, inclusiv două ciocane pentru „îndreptat” oase. Mai puțin cunoscut este însă faptul că puternicul Mudava, care se identifică inclusiv cu „stăpânul mărilor”, furiosul zeu Poseidon din mitologia greacă, nu a câștigat chiar toate bătăliile.
Potrivit unor surse din anturajul acestuia, sportivul ar fi avut un conflict și cu luptătorul Valentin Bordianu, care folosește numele de ring „Pistolaru” și care a devenit celebru, la rândul său, după ce a fost selectat ca și gardă de corp pentru Mike Tyson, cu ocazia ultimei sale vizite în România.

Mudava l-ar fi căutat pe Bordianu pentru a-și regla cu acesta unele socoteli, dar acesta i-ar fi dat mai mulţi pumni, dintre care unul spărgându-i dantura.

Citeste tot pe evz.ro