Showbiz

Dani Mocanu a fost filmat intr-o ipostaza incendiara, cu un interlop cunoscut. Fratele Lui Mocanu si prieteni lui!

Dani Mocanu, unul dintre cel mai iubit artist de manele din Romania de catre romani, acesta a demostrat inca o data ca respecta legea, fiind cu fratele sau, cat si cu un interlop cunoscut „Imparatul Lumii”, si cativa prieteni de al lor, relateaza spynews.ro.

Chiar in starea de urgenta, cand alti i stateau inchisi la locuite, iar Politia stateau sa vaneze copii si lumea fara masti, pensionari care nu respespecta restrictiile programului impus de ordonantele militare si voluntari care le ducea mancare batranilor bolnavi la pat, doar ca Dani Mocanu, fratele lui, cat si interlopul cunoscut Petre Geamanu, cat si doi amici, au iesit la plimbare cu barca.

Chiar daca pe 29 aprilie, fiind starea de urgenta, cineva l-a filmat aceste momente a lor, si sau facut publice zilele astea.

Acesta si-a impartasit distractia cu fanii lui, Dani Mocanu a facut live pe pagina sa de web, doar ca vorbele lui de lauda, a ajuns sa primeasca intepaturi.

„Să nu vă prindă cineva că sunteți cinci în barca aia de trei persoane, că vă alegeți cu amenzi!”, i-a transmis un fan îngrijorat.

„În data de 24.07.2019 inculpatul a încărcat pe platforma online YouTube un videoclip filmat și montat anterior, prin intermediul căruia a instigat publicul larg la ură și discriminare împotriva femeilor.

La finalul lunii noiembrie 2019, videoclipul înregistra peste 18 milioane de vizualizări și a generat venituri de aproximativ 34.000 de USD, ce au constat în drepturi de publicitate aferente videoclipului”, au explicat procurorii.