Showbiz

Irina Margareta Nistor povesteşte viata de pacient Covid

Cel mai cunoscut critic de film din România, Irina Margareta Nistor, a vorbit despre perioada în care a fost pacient COVID-19, o experienţă dureroasă pe care nu o va uita niciodată.
Irina Margareta Nistor a povestit că în experienţa sa dureroasă cu COVID-19 a avut noroc să aibă alături prieteni şi medici care au avut grijă de ea.

Am avut mare noroc. Doi prieteni au avut grijă de mine. M-am simțit extrem de ocrotită, au trimis acasă medici particulari. De exemplu, mi-au făcut niște prime verificări. În timp ce îmi făceau verificările, m-a sunat o tânără doctoriță.
Era o domnișoară care m-a sunat și m-a întrebat dacă mă doare ceva. Și i-am spus că mă doare fiecare centimetru. M-a întrebat dacă fumez. M-a durut tot corpul. M-am dus la medicul de familie, trebuia să fac niște analize.

Am așteptat patru ore că să intru să-mi ia sânge. Din fericire nu am îmbolnăvit pe nimeni. Și tot din fericire, nu am făcut pneumonie”, a spus cel mai cunoscut critic de film din România, Irina Margareta Nistor, la “Marius Tucă Show”.

sursa