Actualitate

Accident rutier mortal,între o mașină și o căruță

Două persoane au murit, sâmbătă seară, în județul Dolj, într-un accident rutier în care au fost implicate o mașină și o căruță, care s-au răsturnat într-un șanț de colectare a apelor pluviale.

O mașină și o căruță, implicate într-un accident în Dolj. Două persoane au murit și alte două au fost duse la spital

Inspectoratul Județean de Poliție Dolj a anunțat, sâmbătă seară, că polițiștii de la Serviciul Rutier au fost sesizați că pe DN 56, între localitățile Perișor și Radovan, s-a produs un accident rutier.

„La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism în care se aflau patru persoane şi un vehicul cu tracţiune animală, care în urma impactului s-au răsturnat într-un şanţ de colectare a apelor pluviale”, se arată în comunicatul IPJ Dolj, potrivit News.ro.

Un bărbat din Craiova în vârstă de 52 de ani, pasager pe locul din dreapta-față a mașinii, și căruțașul, care era din Radovan și avea de 53 de ani, au murit în urma accidentului rutier.

Șoferul auto, în vârstă de 32 de ani, și un alt pasager din autoturism, de 33 de ani, ambii din Craiova, au fost transportați la spital, fiind conștienți.

Rezultatul etilotestului efectuat la șofer a fost unul negativ.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Autoritățile continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentul.

De asemenea, anchetatorii au dispus efectuarea unei expertize medico-legale pentru a fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

sursa