Social

Actualul director general al DIRECȚIEI GENERALE DE ASISTENȚĂ SOCIALĂ ȘI PERSOANE CU DIZABILITĂȚI încă cinci ani!

Membrii Consiliului de Administraţie al Asociatiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecției Sociale, a prelungit cu cinci ani mandatul de director general al lui Mihai Căldăraru. „Cu patru voturi din şapte ( Mihai Căldăraru). Pentru a avea o confirmare oficială a ceea ce se întâmplă, astăzi reporterii ziarului INTACTMEDIANEWS au stat vorbă, telefonic, cu Preşedinta Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale, şi am găsit răspuns la câteva întrebări relevante.

Mihai Căldăraru este un tânăr din București, de 34 de ani. Cel mai mic dintr-o familie cu mulți copii, nu a avut parte de copilărie precum ceilalți șase frați ai lui. Mai mult de jumătate din viață a petrecut-o prin orfelinate, unde a fost abandonat de părinți, imediat după naștere. Dar viața pentru Mihai nu a fost deloc blândă cu el. Chinurile prin care a trecut la orfelinat, bătăile și abuzurile sexuale l-au incurajat pe tânărul Mihai să-și indeplinească visul: de a ajuta copiii care au trecut prin aceleași suferințe asemenea lui. Și a reușit !

Din anul 2011 s-a dedicat celor nevoiași, după ce a „pus pe roate” o asociație nonprofit . „Dăruind vei dobândi” este sloganul care îl ține în activitate și în ziua de astăzi. Mihai nu cere bani! Tot sprijinul cerut pentru cei nevoiași constă în alimente, haine, dulciuri și alte produse de strictă necesitate. Munca de ajutorare a celor nevoiași are și o răsplată pe măsură, spune Mihai! Este vorba despre zâmbetul de pe fața lor !

Deși Mihai Căldăraru a avut curajul să apară oriunde şi oricând cu diferite “vedete” din lumea politică, nu şi-a declarat niciodată apartenenţa politică faţă de niciun partid din România.

Consiliul director al Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale, a validat propunerea lui Mihai Căldăraru în funcţia de director general – Direcția Generală de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități

Consiliul director al Asociaţiei Europene a Drepturilor Omului şi Protecţiei Sociale, a validat următoarea structură:

Președinte
Asociaţia Europeană a Drepturilor Omului şi Protecției Sociale
Riccio Daniela

Vicepreşedinte
Asociaţia Europeană a Drepturilor Omului şi Protecției Sociale
Amal Florentina Marin

Director General
Direcţia Generală de Asistenţă Socială Persoane cu Dizabilități – AEDOPS
Mihai Căldăraru

Director General adjunct
Direcția Generală de Asistență Socială
Roxana Magdalena Ion

Director General adjunct
Direcția Generala Pentru Persoane cu Dizabilități AEDOPS ROMÂNIA.
Văleanu Zoia

Director General adjunct
Direcția Juridică
Raluca Georgescu
Şef Serviciu: Biroul comunicare cu mass-media şi imagine
Andreea Ilie
Asistenții sociali
Alina Barbu
Surdu Daniela
Barbu Andrea
Natalia Gheorghe
Mihalcea Dorian
Manu Mariana
Gheorghe Pop
Sanda Miu
Valentina Dorneanu
Luminița Pop
Feraru Dumitru
Natalia Raicu
Pop Daniela
Anca Văduva
Emilia Micsunescu
Voicu Andrea
Cosereanu Raicu