Social

Alina- Mihaela Toma, Președinte – Director General al Fondului de Garantare a Creditului Rural IFN. S.A. a primit Certificat de apreciere!

Mihai Căldăraru i-a oferit certificatul de apreciere, privind implicarea în sprijinul persoanelor cu dizabilitati si copii defavorizați din mediul rural.

Am fost nevoiți să răspundem prompt unei provocări fără precedent, iar rezultatele obținute nu pot decât să ne bucure spre fapte bune pentru persoanele defavorizate și copiii cu dizabilitati și să ne ofere certitudinea unei solide capacități instituționale”, a precizat doamna Alina- Mihaela Toma președintele Fondului de Garantare a Creditului Rural IFN S.A.

Evenimentul a avut loc la sediul FGCR ROMÂNIA. Doamna Alina – Mihaela Toma, a declarat sunt mândră de acest certificat de apreciere, sunt profund recunoscătoare și bucuroasă de acest Certificat deasemenea a mai spus că, se va alătura campaniilor umanitare realizate de tânărul Mihai Căldăraru, Directorul General al Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități.