Social

IUBEȘTI ȘI CREDINȚĂ DĂRUIEȘTI

20 de persoane s-au închinat până sâmbătă dimineața la racla cu moaștele Sfintei Cuvioase Parascheva!

20 de persoane au venit la Mitropolia Moldovei şi Bucovinei din Iaşi pentru a se închina la racla cu moaştele Sfintei Cuvioase Parascheva, care a fost scoasă şi aşezată pe un baldachin special amenajat în Curtea mitropolitană.

În Curtea mitropolitană se află 20 de pelerini care stau la rând pe culoarul special amenajat cu ajutorul gardurilor metalice. Alte câteva sute de persoane au venit la slujba liturgică care se oficiază în fiecare zi.

În cadrul Campaniei Umanitare IUBEȘTI ȘI CREDINȚĂ DĂRUIEȘTI, Mihai Căldăraru, directorul general al Direcției Generale de Asistență Socială și Persoane cu Dizabilități din cadrul Asociației Europene a Drepturilor Omului și Protecției Sociale, a reușit să ducă un număr de 20 de persoane defavorizate din mediul rural la la prăznuirea Sfintei Parascheva.

Niculae Lăcrămioara „e prima oară, să ne-nchinăm, să ne rugăm, să fim sănătoşi”. Mulțumesc mult domnului Mihai Căldăraru, că m-a ajutat să ajung la Sfânta Cuvioasa Paraschiva.

Muti George Laurențiu. „Aşa ne mai rugăm pentru familie, pentru copii, pentru toată lumea, pentru sănătate”.Mă rog pentru sănătatea domnului Director General Mihai Căldăraru, că m-a adus la Iași.

Radu Rita: „Eu vin la Sfânta Cuvioasa Paraschiva de 20 de ani, vreau să vă spun că am venit să mă rog de sănătatea tuturor oamenilor, familie, prieteni să ne ferească Sfânta Cuvioasa Paraschiva de tot răul, vreau din tot sufletul meu în calitate de mamă, bunică să-i mulțumesc necondiționat pentru sănătatea domnului Mihai Căldăraru că, a făcut o faptă bună să ajung și anul acesta la Iași să ating racla Sfintei Cuvioasei Paraschiva”:

Mihai Căldăraru a realizat cu real succes campania umanitară IUBEȘTI ȘI CREDINȚĂ DĂRUIEȘTI. A dus 20 de persoane defavorizate din mediul rural.