Sport

Adrian Mutu: Aveam 30 de ani pe atunci și eram și însurat

Adrian Mutu a făcut dezvăluiri despre momentul în care a văzut-o pentru prima dată pe actuala lui soție.
Adrian Mutu și Sandra formează un cuplu de aproximativ 7 ani de zile și au împreună un băiețel, Tiago Adrian Mutu. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Invitat în cadurl podcastului moderat de Cătălin Măruță, celebrul fotbalist a făcut dezvăluiri despre momentul în care a cunoscut-o pe actuala lui soție.
Sandra i-a atras atenția „Briliantului” încă de la vârsta de 15 ani, când a câștigat titlul de Miss România. La vremea respectivă, fotbalistul avea 30 de ani și era căsătorit.
Timpul a trecut, iar destinele celor doi s-au intersectat în momentul în care Adrian Mutu s-a mutat înapoi în România. Diferența de vârstă nu a fost niciodată o problemă în relația celor doi. Mai mult decât atât, fotbalistul o admiră pe soția lui pentru gândirea, bunătatea și înțelepciunea de care dă dovadă.
Pe Sandra o văzusem încă de când era mai micuță, la 15-16 ani, la Miss România, la TV. Îmi plăcea cum arăta. Aveam 30 de ani pe atunci și eram și însurat. Când m-am mutat înapoi în România am avut ocazia să o întâlnesc. În februarie facem 7 ani, iar faptul că avem multe lucruri în comun, ne ajută. Râdem mult, avem un simț al umorului pe care doar noi îl înțelegem.

Din dragostea noastră a apărut Tiago Adrian Mutu, viitor fotbalist. Distruge prin casă, dă cu mingea prin geamuri, așa făceam și eu prin casă. La 1 an și un pic conducea mingea puțin prin grădină, vorbește la 2 ani, la 4 ani vorbește și engleză. Mi-ar plăcea să continue cu fotbalul.
Gelozia face parte din iubire, e ok să fii înțelegător, dar dacă nu ești gelos un pic… Ea e mai mică cu 14 ani decât mine. Și eu sunt gelos, dar nu te gândi că e o gelozie dusă la extrem. Cel mai mult îmi place la Sandra sensibilitatea. Are o finețe și o bunătate, înțelepciune pentru vârsta ei. Face 28 în ianuarie. Mă simte și simte multe lucruri în căsnicia noastră și are grijă de noi.

Sunt într-un punct al vieții mele de care mă simt foarte mândru”, a declarat Adrian Mutu

sursa