Actualitate

Alerta de ultima ora! Avionul cu echipa EXATLON a cazut in gol. Starea victimelor este..

Clipe de groaza pentru toti concurentii de la Exatlon, avionul in care era echipa Razboinicilor din Mexic a cazut in gol, actionand spre 360 de grade de rotire in aer, pasagerii au intrat in panica si in acest moment sunt speriati, vazandu-si moartea cu ochii, relateaza b1.ro.

Poate vă întrebaţi de ce nu îi vedeţi aici pe membrii echipei Războinicilor. M-am întâlnit cu ei cu puţină vreme în urmă, am luat prânzul împreună.

Am decis ca astazi echipa Razboinicilor sa se odihneasca si sa se destinda, pentru ca pe drumul de intoarcere de la recompensa din Punta Cana pe care au castigat-o la panoul cu bani, unii dintre companionii nostri de calatorie, mai exact patru dintre ei, Isabel, Gonzalo, Paola si Evelyn, dar si 6 colegi din echipa de productie care ne-au insotit, au avut parte de o experienta infricosatoare in avionul cu care se intorceau.

Echipa a calatorit cu doua zboruri, iar cel in care se aflau Isabel, Gonzalo, Paola si Evelyn a traversat o zona cu turbulente. Tocmai am discutat cu ei si mi-au povestit totul.

Am discutat in timp ce luam pranzul si mi-au spus ca din cauza turbulentelor a avut loc o defectiune mecanica. Pentru cateva secunde, viteza avionului a crescut, iar aparatul s-a rasucit la 360 de grade.

Dar multumita lui Dumnezeu si Sfintei Fecioare Lupe, pilotul a reusit sa stabilizeze avionul si sa aterizeze in siguranta pe aeroport.”, a spus Antonio Rosique.

Vineri, echipa Romaniei joacă un meci internaţional împotriva Mexicului.

În aceste condiţii, la meci s-a prezentat, insa, doar echipa Faimoşilor.