Actualitate

ULTIMA ORA! Avionul s-a prabusit in Spania, toti pasagerii au murit, clipe de groaza!

Groaza de ultima ora! Un avion plin cu pasagerii s-a prabusit in Spania, toate persoanele au decedat, relateaza www.antena3.ro.

„Trei cetăţeni germani au murit după ce un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în sudul Spaniei, au anunţat luni serviciile de urgenţă din regiunea Andaluzia, scrie presa internațională”, potrivit Agerpres.

Accidentul s-a intamplat samnata in zona Parcului National Sierras de Tejeda, la peste 50 de kilometri de est de orasul Malaga.
Pilotul avionului, în vârstă de 60 de ani, soţia sa, de aceeaşi vârstă, şi o altă femeie de 45 de ani au murit în accident, conform cotidianul regional Sur, care citează autorităţile.
Avionul prăbuşit sâmbătă decolase din oraşul francez Perpignan şi a făcut o escală la Muchamiel, în apropiere de oraşul Alicante, înainte de a se îndrepta spre Granada.
Avionul s-a prăbuşit cu circa 50 de km înainte de destinaţie.
Deoarece accesul spre locul prăbuşirii este foarte dificil, acesta aflându-se la o altitudine de 1.600 m deasupra nivelului mării, în lanţul muntos Tejeda, Garda Civilă nu a reuşit decât duminică după-amiază să găsească trupurile neînsufleţite ale victimelor.