Showbiz

Andra Gogan: Am un salariu decent, nu este nici prea mic, dar nici prea mare”

Andra Gogan are doar 23 de ani, dar se mândrește cu o carieră de succes, care îi aduce numeroase câștiguri financiare.
ndra Gogan este o cântăreață, vlogger și voice-over.

Ea și fratele ei, Răzvan Gogan, au intrat în Cartea Recordurilor pentru „Cel mai lung concert live susținut de un copil” și „Cele mai multe CD-uri lansate de un copil”. Recordul a fost confirmat pe 15 septembrie 2009.

Citeste si ...

Tânăra a dezvăluit că ea muncește de la vârsta de cinci ani, de atunci e artistă. Invitată acum într-o emisiune la Antena Stars, Andra Gogan a dezvăluit că de-a lungul carierei sale a făcut și multe greșeli, dar mereu s-a ambiționat pentru a reuși în ceea ce și-a propus. Pentru cei aflați la început de drum, ea a avut câteva precizări.

Consider că tot ce s-a întâmplat în trecut pentru orice persoană este un lucru care ne-a ajutat să avansăm în viitor. Ca să ai succes în mediul online, trebuie să fii original. Eu îi sfătuiesc pe cei din online să se concentreze pe viata lor și să nu mai piardă timp uitându-se la viața celorlalți”, a mărturisit Andra Gogan, potrivit spynews.ro.

Andra Gogan e implicată în multe proiecte, a dublat multe voci de desene animate, iar în mediul online e influencer. Are diferite campanii, promovează diferite produse. Ea a spus acum că a pierdut colaborări din cauza anumitor persoane cu care ar fi trebuit să își asocieze imaginea.

S-a întâmplat odată să pierd o colaborare, pentru că sunt diverse colaborări pe care le facem cu mai mulți influenceri, așa cum este și în lumea televiziunii și a showbizului, sunt anumite bisericuțe. Nu trebuie să stai după bani mereu, trebuie să îți placă și ceea ce faci”, a mai dezvăluit cântăreața

sursa