Actualitate

Andreea Bălan a făcut triplă petrecere! Și-a creștinat fetița, și-a serbat soțul și a sărbătorit nunta

Sâmbătă, Andreea și George Burcea și-au botezat fiica, încercând să se ferească cât mai mult de ochii presei. Dacă la biserică aparatele de fotografia și-au făcut simțită prezența, seara, cântăreața și-a rugat invitații să nu ofere prea multe imagini de la eveniment.
Din dorința de a avea o petrecere discretă și frumoasă, Andreea Bălan i-a rugat pe invitați să nu posteze pe site-urile de socializare filmări de la botez. Aceștia s-au conformat, au lăsat smartphone-urile și au încins o adevărată petrecere.
Aveau și toate motivele căci Bălan a pregătit intens acest eveniment, mai ales că avea triplă semnificație: botezul Ellei, ziua onomatică a lui George (n.r. a doua zi era Sfântul Gheorghe), dar și petrecerea de nuntă pe care le-a promis-o prietenilor. Dat fiind faptul că Andreea și George au vrut musai să se căsătorească în America, cei doi le-au promis prietenilor și rudelor că vor sărbători împreună în România marele eveniment.

Colegi de-ai Andreei, dar și de-ai lui Burcea, părinți, prieteni de suflet și alte neamuri toți s-au distrat pe cinste la Palatul Bragadiru, unii dintre ei continuând distracția și duminică, la băița Ellei.
Andreea Bălan a făcut triplă petrecere cu toată familia alături
Printre cei care nu s-au numărat și la petrecerea de dumincă a fost și Săndel Bălan, tatăl artistei. Dacă la slujba de creștinare a nepoatei sale nu a putut ajunge, la petrecere a fost nelipsit. Săndel Bălan nu a primit iertarea completă de la fiica lui, însă i-a reintrat în grații. Dovadă, Andreea Bălan și Andreea Antonescu s-au fotografiat lângă Sândel, lăsând să se înțeleagă că le este oarecum dor de perioada Andre. Cu toate acestea, fostul impresar nu a mai rămas la băița nepoatei sale, ci a preferat să se reîntoarcă la Ploiești, mai ales că în casa Andreei locuiește și fosta lui nevastă, cu care nu este deloc în relații bune.

Libertatea.ro