Actualitate

Andreea Bălan își botează azi fetița!

Andreea Bălan își botează azi fetița, într-un cadru restrâns, așa cum a fost și nunta cu George Burcea. Copleșită de emoții, interpreta a avut grijă ca totul să fie perfect, în cea mai importantă zi din viața ei și a micuței Ella. Se pare că hăinuțele fetiței au fost comandate din Elveția, pentru ca totul să fie unic.

Andreea Bălan își botează azi fetița, pe Ella, în vârstă de aproape șase luni, la aceeași biserică unde s-a cununat în urmă cu ceva timp, Bianca Drăcușanu și Victor Slav, mai exact la Parohia Doamna Oltea din Bucureşti, Zona Tei.
Andreea Bălan își botează azi fetița și trpiește cele mai intense emoții alături de cei mai importanți oameni din viața ei
Interpreta a preferat ca evenimentul să fie unul discret, la care să participe doar familia și câțiva prieteni foarte apropiați. Sigurul lucru pe care vedeta l-a făcut public, legat de botez, a fost o imagine în care apare superbul trusou pe care îl va purta micuța Elle în ziua botezului.

În urmă cu aproape o lună, cântăreața Andreea Bălan s-a măritat cu tatăl fiicei sale, actorul George Burcea. Ceremonia a avut loc pe o plajă din Malibu, California, iar alături de ei au fost doar nașii și preotul român care a oficiat slujba de căsătorie.

Libertatea.ro