Showbiz

George Burcea și Viviana au dat lovitura în America

Au trecut deja câteva luni de când Viviana Sposub și George Burcea au renunțat la România pentru a sta împreună în SUA.
După ani de zile în care a cochetat cu televiziunea, Viviana Sposub a renunțat la lumina reflectoarelor, iar acum trăiesște visul american. Și-a însoțit iubitul în America, unde a filmat pentru rolul pe care l-a primit în serialul „Wednesday”, regizat de Tim Burton, al cărui prim sezon s-a bucurat de un succes incredibil pe Netflix.

Viviana Sposub și George Burcea postează des pe rețelele sociale diverse fotografii și videoclipuri din SUA, iar fanii îi răsplătesc cu numeroase aprecieri. Cei doi și-au petrecut și Revelionul în America, iar prezentatoarea spunea că visul de a ajunge în Times Square a devenit realitate.
Plâng! Cel mai frumos Revelion din viața mea!!! New York este magic, iar faptul că am putut participa la petrecerea din Times Square este un vis devenit realitate…”, a scris bruneta pe Instagram
George Burcea are succes pe plan profesional. În această perioadă promovează serialul „Wednesday” în care joacă, de pe Netflix. Îl promovează în mai multe state din SUA și urmează să ajungă și în Costa Rica.

Viviana și George par foarte încântați de ideea de a părăsi România și s-au adaptat foarte bine și repede peste ocean.

Când vine vorba de Viviana, în ultima vreme e ceva mai absentă de pe rețelele sociale. Nu se știe dacă și-a gasit și ea ceva de lucru acolo, însa, potrivit postărilor ei, pare că îi e foarte dor de casă

sursa