Showbiz

MONICA GABOR a dat lovitura în SUA!

MONICA GABOR a dat lovitura în SUA!După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a dat lovitura în America, unde trăiește o relație amoroasă alături de un alt miliardar!

De când l-a cunoscut pe Mr. Pink, viața Monicăi Gabor s-a schimbat radical! Mai mult, potrivit celor mai recente dezvăluiri, românca ar fi primit deja inelul de logodnă.
Numele real al lui Mr. Pink este Lhamo Poe Qui Ying Wangsuo, iar după căsătorie, Monica Gabor va purta numele soțului.
‘Numele lui nu este relevant nici măcar pentru mine. Mult mai important este cum ne tratăm unul pe celălalt, respectul. Am învățat din experiențele anterioare că este cel mai înțelept să ținem doar pentru noi datele personale. Ne-am cunoscut în cadrul unui eveniment caritabil. Știu că pare incredibil, dar chiar acesta este numele lui – Lhamo.

Și mie mi-a luat mult timp să mă obișnuiesc cu acest nume. De fapt, lui nu mă adresez niciodată cu acest apelativ. Suntem un cuplu că oricare altul. Ne manifestăm fiecare precum orice persoană care iubește. Sntem plini de sperantă că vom reuși să trecem peste toate barierele ca să fim împreună pentru totdeauna’, declara Monica Gabor.

sursa