Actualitate

Prima imagine cu Monica Gabor din America! Vedeta este tristă și îndurerată

Monica Gabor a ajuns în Statele Unite ale Americii alături de iubitul ei, Mr. Pink, însă vedeta este foarte îndurerată, iar tristețea i se poate citi pe față.
Vedeta îi duce deja dorului fiicei sale, Irina Columbeanu, deși și-au petrecut tot timpul împreună. Monica Gabor a postat un mesaj, dar și versurile unei melodii care exprimă tristețea și dorul pentru fetița ei.

”Durerea nu dispare niciodată. Până când ne vom întâlni din nou”, a scris Monica Gabor pe una dintre rețelele de sociliazare, unde și-a declarat și tristețea.

”Lanțul familiei noastre este rupt acum / Nimic nu va mai fi la fel / Dar Dumnezeu ne va lua unul câte unul / Lanțul se va lipi din nou”, sun câteva dintre versurile postate de fosta scorpie de la Izvorani.

Monica Gabor s-a născut pe 8 ianuarie 1988 la Bacău şi este fotomodel. Ea a fost căsătorită cu omul de afaceri Irinel Columbeanu. Cei doi au divorţat în 2011. La scurt timp, cenuşăreasa din Bacău ajunsă divă de Bucureşti s-a stabilit în America, acolo unde ar avea o relaţie cu un chinez, Mr. Pink, fetiţa cuplului, Irina, rămânând în grija tatălui. Pe parcursul anilor, Monica şi-a vizitat rar fiica.

Spynews.ro