Showbiz

VIDEO-Irina Columbeanu a vorbit despre primul ei sărut!

Irina Columbeanu este foarte activă în mediul online şi de fiecare dată răspunde provocărilor lansate de cei care o urmăresc! A vorbit recent despre primul ei sărut!

Fiica lui Irinel Columbeanu şi a Monicăi Gabor a cucerit online-ul încă de la primele postări. A continuat acest drum şi acum are peste 30.000 de abonaţi pe diferitele reţelele de socializare. A câştigat chiar şi un premiu pentru această reuşită.

Irina încearcă să posteze un video cu diferite subiecte în fiecare săptămână. În ultimul clip, aceasta răspunde mai multor întrebări primite de la oamenii, dar în special copiii care o urmăresc zi de zi. Două întrebări au atras imediat atenţia. Dacă are iubit şi dacă a avut primul sărut. Fetiţa nu s-a jenat şi a răspuns imediat.

„Nu, nu am iubit pentru că am 10 ani! (…) Nu am avut nici primul meu sărut pentru că am 10 ani.” a spus Irina Columbeanu.
Irina a mai dezvăluit că dacă nu ar avea telefon, internet sau televizor ar sta mai mult cu prietenii săi sau poate ar citi. Nu îi place în mod special să răsfoiască cărţile.

„Cât de cât, doar când nu am ce să fac.”, a mai adăugat fiica Monicăi Gabor.

Viva.ro