Showbiz

Andreea Bănică „a aterizat” cu BMW-ul său X6 pe un loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilități

Andreea Bănică „a aterizat” cu BMW-ul său X6 pe un loc de parcare destinat persoanelor cu dizabilități, dovada vie a faptului că graba strică treaba.

Cu ceva vreme în urmă, Andreea Bănică povestea la televizor cum a fost scoasă din sărite, într-o parcare, de o femeie care o blocase cu mașina și pe care o claxonase insistent. „A început să înjure de mama. Părinţii mei sunt decedaţi. M-am dus şi mi-am băgat mâna în părul ei instant”, povestea cântăreața.

La mai bine de trei ani de atunci, artista devine, din nou, „personaj principal” într-o „scenă” de parcare. De această dată, cunoscuta cântăreață a fost „prinsă în ofsaid” de cititorii noștri.
Andreea Bănică a venit la cumpărături cu bolidul ei de lux, un BMW X6 de toată frumusețea și, pentru că nu a găsit niciun loc de parcare gol sau măcar să-i fie pe plac, nu a mai stat pe gânduri și a lăsat bolidul pe locul de parcare destinat persoanelor cu dizabilități.
Andreea Bănică, păruieli într-o parcare din Capitală
Așa cum vă povesteam mai sus, acum 3 ani, Andreea Bănică a fost implicată într-un episod uluitor, într-o parcare din Capitală. Artista a fost jignită și înjurată ca la ușa cortului de o femeie care, culmea, o blocase cu mașina în parcare, motiv pentru care s-a iscat o scenă ca de film.

„M-am păruit de multe ori cu alte femei. M-am bătut şi cu bărbaţi. Eram într-un magazin celebru din Bucureşti. Am parcat maşina regulamentar. Am plecat în magazin şi m-am întors când s-a închis magazinul. Am văzut în spatele meu parcată o altă maşină. Am stat 10-15-20 de minute.

Mă blocase. Am început să claxonez. A ieşit în gura mare şi a început să înjure de mama. Părinţii mei sunt decedaţi. M-am dus şi mi-am băgat mâna în părul ei instant. Atât mi-a trebuit! Şi-a luat maşina după ce ne-am păruit”, a spus vedeta la „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

sursa