Actualitate

Femeie lovită intenționat cu mașina în timp ce încerca să țină un loc de parcare pentru tatăl ei, la Tecuci

Un bărbat de 51 de ani din Tecuci a lovit intenționat marți cu mașina o tânără de 28 de ani, în urma unei dispute pentru un loc de parcare.

Bărbatul este cercetat penal pentru lovire sau alte violenţe, iar femeia a ajuns la spital.

Conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, citat de Agerpres, o femeie de 28 de ani a sesizat poliţia că un șofer a lovit-o în mod intenţionat cu mașina, în timp ce se afla într-o parcare din Tecuci.

Femeia a coborât din autoturismul său, care se afla în parcare, şi, observând un alt loc de parcare liber, s-a aşezat în dreptul acestuia, cu intenţia de a-l reţine pentru mașina cu care circula tatăl său, rămas blocat în trafic, într-o coloană de autovehicule.

În același timp, bărbatul de 51 de ani a vrut să parcheze în acel loc pe care ea îl blocase. Femeia a refuzat să se dea la o parte, moment în care omul a lovit-o cu mașina de două ori.

La sediul poliției, femeia a acuzat o stare de rău, fiind solicitată ambulanţa, care a transportat-o la spital. Conducătorul autoturismului implicat în incident a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi desfăşoară activităţi pentru a stabili împrejurările în care s-a produs fapta.

sursa