Showbiz

Andreea Tonciu: “Nu beau și nu îmi place la club”

Andreea Tonciu nu mai are nevoie de nicio introducere, căci aceasta este foarte bine cunoscută de publicul larg din România. Este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz, iar asta nu doar din cauza scandalurilor în care a fost implicată de-a lungul timpului, ci și datorită imaginii sale.
Bruneta este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase femei din România, iar asta nu o spunem doar noi, ci mulțimea de fani pe care aceasta îi are.
Andreea Tonciu a stat de vorbă cu WOWbiz cu puțin timp înainte de weekendul distracției și anume Ziua Muncii.Ei bine, vedeta a recunoscut că ea nu se încadrează în categoria petrecerilor nebune sau fuga la mare în club. Andreea pune familia pe primul loc și se pregătește de o vacanță alături de fiica și soțul ei, în Emirate.
De 1 Mai petrec acasă cu familia. Nu îmi place să mă duc la mare și nici când eram fără familie nu prea mă duceam la mare, pentru că nu beau, nu îmi place la club și pe 8 mai voi pleca la Dubai. Cu siguranță coi fi pe la un grătar, pe la mama prin curte sau prin Herăstrău cu copilul în parc de 1 Mai. Eu sunt cu timpul petrecut în familie.“, a declarat Andreea Tonciu