Showbiz

Andreea Tonciu: Vă dau clasă din orice poziție

Andreea Tonciu, una dintre cele mai controversate figuri din showbiz-ul românesc, a aprins iarăși scena mediatică cu declarațiile sale neînduplecate la adresa divelelor din industria de divertisment noteaza romaniatv.net

Cu un simț al sincerității care o definește, vedeta a făcut ravagii pe rețelele de socializare, aducând în prim-plan subiectul edițiilor excesive a fotografiilor postate online.

Andreea Tonciu atacă! Ce părere are despre divele din showbiz: „Vă dau clasă din orice poziție”

Nu este o noutate faptul că Andreea Tonciu nu se ferește să-și exprime opiniile cu o franchețe remarcabilă, iar de această dată nu a făcut excepție. Într-o postare pe platforma Instagram, Tonciu a adresat un mesaj direct femeilor care recurg la editarea excesivă a imaginilor lor online, sugerând că acestea își pierd timpul și efortul în încercarea de a obține perfecțiunea virtuală.

Vă dau clasă din orice poziție. Nu vă mai chinuiți, căci și cu machiaj, haine și faceup sunteți de c****”, a fost mesajul incisiv al vedetei, ce a stârnit o serie de reacții polarizate

în mediul online.

Tonciu nu s-a sfiit să recunoască că și ea recurge la editarea fotografiilor, însă a subliniat că face acest lucru într-o măsură mult mai modestă decât alte persoane. Cu o sinceritate care i-a caracterizat întreaga carieră, vedeta a admis că editarea este prezentă și în propriile sale postări, dar a îndemnat la un nivel de transparență mai mare în ceea ce privește prezentarea realității.

Mă editez în toate pozele, apropo! Joac-o p-asta! Sora ta e cu Face App-ul în toate pozele și mă editez. La corp nu știu, o pun pe soră-mea. Instagramul este în Instagram, care e problema? Sunt singura? Și vezi că eu ți-am recunoscut în fața întregii națiuni. Sunt altele care nu recunosc. Dar eu recunosc: îmi pun Face Up mult. Am fost la Survivor acum doi ani. Le-am spus îmi dați mie poza să o fac frumos și după aia o puneți. Eu recunosc că mi-am pus filtre și la story-uri”, a declarat Tonciu într-un podcast cu Jorge.

Această deschidere și sinceritate a lui Andreea Tonciu au stârnit atât apreciere, cât și critici din partea publicului. Cu toate acestea, vedeta continuă să-și păstreze autenticitatea și să-și exprime cu voce tare

convingerile, indiferent de reacțiile pe care le provoacă.

Este evident că Andreea Tonciu nu este străină de controverse și că nu se teme să abordeze subiecte delicate sau să-și exprime opinia sinceră, chiar dacă aceasta poate fi considerată controversată. Cu toate acestea, este important să ne amintim că în spatele fiecărei postări sau declarații se află un individ real, cu propriile sale experiențe și percepții.

Prin atitudinea sa neînduplecată și deschisă, Andreea Tonciu continuă să fie una dintre cele mai discutate și recunoscute figuri din showbiz-ul românesc, inspirând și provocând în același timp publicul să reflecteze asupra unor aspecte sensibile din lumea virtuală și dincolo de ea.