Showbiz

Anna Lesko uimeste fanii cu depresia ei, s-a dezbracat sa scape de boala: „Emotional sunt pierduta”

Cantareata, Anna Lesko trece prin momente dificile in acest moment, vedeta si-a obisnuit fanii sai cu postari indecente mereu, dar pana ieri, ce a intrat in depresie, relteaza wowbiz.ro.
”Dragii mei, nu am păţit fizic nimic, sunt întreagă, în schimb emoţional sunt pierdută. (…)

Da, sunt profund îngrijorată şi marcată de ce se întâmplă pe plan global şi în ţara noastră. Nu ascund că am în cap scenarii sumbre şi lugubre.

Nu îmi vine, sincer vă spun, sa pun o bluză pe mine şi un pantalon, să zâmbesc şi să îmi fac o poză să o postez şi să spun ceva, orice acolo în comment.

Nu pot să mă prefac să vorbesc despre lucruri atât de lipsite de importanţă şi efemere ca altă dată: haine, obiecte, maşini, mâncare, rujuri, unghii, creme, relaţie despre EL şi Ea etc, un gând am în cap: cât de firavi, sensibili şi egali suntem în faţa unei Boli!”, a mărturisit Anna Lesko pe contul ei de socializare.

Artista a lasat mesajul, de care a intristat pe multa lume, cu problemele care arata ca este in depresie, simtind in sufletul sau urme negre.

„De o săptămână m-am izolat!

Citesc o carte, dar recunosc nu sunt eu, nu asimilez nimic.

Mă uit la un film, văd prin el.

Gătesc, nu simt gustul…

Mă uit la montaje din viaţa personală cu ai mei părinţi, Adam, persoane dragi mie şi mă apucă plânsul cât de liberi şi fericiţi eram.

suntem noi oamenii, acum că ştiu că nu pot ajunge la ei, la părinţii mei, surorile mele, prietenii mei (sunt câţiva doar), îi iubesc mai mult şi tânjesc nespus după ei…

Deschid televizorul şi văd câţi oameni sunt smulşi din braţele celor dragi de un virus necruţător…

Mă uit ore în şir la o pânză goala, vreau să îmi exprim atâtea sentimente în culori dar încă NU POT!

Colcăie în mine, sunt ca o furtună încărcată cu diverse mase, vânt, apă, flori şi noroi…

Aştept să mă liniştesc. Ştiţi deja cu toţii ce conduită trebuie să adoptaţi impusă la nivel global! Nu vă mai jucaţi cu vieţile voastre şi ale altora.

în casă şi fiţi disciplinaţi.

Îmi cer scuze dacă v-am întristat, dar asta simt acum”, a spus Anna Lesko.
„Trebuie să existe un mic spaţiu între doi oameni.

Nu e nevoie să ne sufocăm. Spaţiul erotic.

E nevoie de o distanţă pentru ca cei doi să se apropie.

Cea mai bună cale de a pierde erotismul este să devenim prea buni prieteni în relaţie”, a spus cântăreaţa de origine ucraineană din Republica Moldova.

Anna Lesko l-a cunoscut pe Adrian Neniţă, alias DJ Vinny, în 2010, şi până anul trecut, erau de nedespărțit, dar, cu toate acestea, au decis să își spună ”Adio”. Anna Lesko are un băiat, căruia i-a pus numele Adam.