Showbiz

Are 13 ani, si este o adevarata domnisoara, :) Vezi cum arata FIICA Andreei Marin

Pe 15 decembrie 2020, Ana Violeta, fiica Andreei Marin (45 de ani) și a cântărețului Ștefan Bănică Junior (52 de ani) a împlinit 13 ani.

Fiica Andreei Marin cu Ștefan Bănică Jr. a împlinit 13 ani

Atât erai de pitică, draga mea … Și chiar mai mică, un boț de omuleț, cândva … Iubirea mea cea fără limite să-ți fie pavăză, sufletul meu! La mulți ani, Violeta mea cu ochi de cer senin!”, a scris Andreea Marin pe Instagram, în dreptul unor fotografii cu Violeta.

Îmi seamănă prea mult. Amândouă suntem energie curată, firi care își revendică independența. Firi care își încearcă mereu limitele imaginației și își susțin ideile în care cred cu încăpățânare. Dar dragostea și încrederea dintre noi sunt mereu concluzia care arată că, și dincolo de controverse, mergem mână în mână mai departe”, afirma fosta Zână a surprizelor într-un interviu pentru revista VIVA!

Cât despre rolul său de mama, Andreea Marin preciza că „din contradicție se nasc ideile bune. Din dezbatere, claritatea. Din dreptul de a spune ce gândești, îndrăzneala de a clădi lucruri mari în viață”.

Eu încurajez acest spirit combativ, dar nu susțin răsfățul exagerat, care duce la dezechilibru. Cred, pur și simplu, în moderație și bun-simț, în armonie, asta îmi guvernează viața și asta încerc să îi arăt și fiicei mele, prin tot ceea ce fac”, spune vedeta, care afirmă că, din când în când, îi spune și „nu” Violetei.

Spre binele ei. Îi explic faptul că are o viață în față și anumite lucruri se vor face, dar mai târziu, la vârsta potrivită. Altele, nu pot fi făcute sub niciun chip, nicicând, dacă vrei să te construiești ca un om de încredere, de valoare și capabil să se susțină prin forțe proprii. Asta se întâmplă în viață. La un moment dat, ești nevoit să te bazezi doar pe tine. Ca să fii luat în serios de ceilalți, trebuie să ai anumite calități, cultivate în timp”, a concluzionat Andreea Marin.

Ce a spus Violeta despre sora sa vitregă, după ce Lavinia Pârva a născut

Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pârva au devenit părinți pentru prima dată împreună, când în viața lor a apărut fiul lor, Alexandru. Dacă Ștefan Bănică Jr. a devenit tată pentru a treia oară, Lavinia Pârva este mămică pentru prima oară.

Imediat după venirea pe lumea a lui Alexandru, Andreea Marin a povestit public cum a reacționat fiica ei și a lui Ștefan Bănică Jr. la auzul veștii că va mai avea un frățior vitreg, dar și cum a decurs prima întânire dintre cei doi.

Foarte bine. Îl aștepta. Este un copil foarte sensibil și cred că, la rândul ei, când va fi mămică, va fi foarte bună. Este un copil foarte cald. A fost să-l vadă pe Alexandru, l-a și ținut în brațe. Nu e treaba mea să dau detalii de genul acesta. Să fim sinceri, orice copil care vine pe lume e o binecuvântare. Ceea ce-mi doresc și mie”, a declarat Andreea Marin, într-o emisiune tv.

sursa