Actualitate

ATENTIE! Maine de Florii, sute de radare amplasate pe drumurile din toata tara, iata unde sunt ascunse!

Toti soferi trebuie sa aiba grija maine de Florii, sunt amplasate radarele in locuri ascunse, relateaza www.romaniatv.net.

Mii de politisti si jandarmi sunt maine in misiune in toata tara, vor fi radare pe toate drumurile din Romania.

Poliția Română a intensificat acțiunile de prevenire a faptelor antisociale, în perioada premergătoare sărbătorilor Pascale.

În perioada 7-9 aprilie a.c., 8.670 de poliţişti vor acţiona în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, având ca prioritate prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi să intervină rapid atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Pentru prevenirea accidentelor de circulație, polițiștii rutieri vor acționa cu 332 de aparate radar în întreaga țară, inclusiv echipamentele de ultimă generație (dispozitivele True Cam).

Structurile de poliţie transporturi vor asigura măsurile de ordine publică, în medie/zi, pe 259 trenuri de călători, în 259 de staţii şi triaje de cale ferată, în 17 aerogări şi 21 porturi la Marea Neagră sau pe Dunăre.

Astfel, se vor desfășura manifestări religioase, în 19 județe și în municipiul București, în 45 de locaţii, la care vor participa aproape 60.000 de persoane.