Advertoriale

Avantaje și dezavantaje ale datingului online

 

În era tehnologiei, când totul este doar la un click distanță,  tot mai multe persoane își caută online sufletul pereche. Dacă și tu te numeri printre acestea și vrei să-ți mărești șansele în găsirea partenerului ideal îți recomandăm în primul rând să accesezi  123matrimoniale.ro , aici putând beneficia de servicii cu adevărat profesioniste în materie de dating online prin care s-au pus bazele a mii de relații solide și s-au întemeiat tot atâtea familii fericite și astfel remarcându-se ca fiind cel mai bun site de matrimoniale din București.

Despre datingul online se spun multe. Unii îl consideră periculos și de evitat în timp ce pentru alții reprezintă modul în care și-au cunoscut partenerul de viață care îi sprijină și le este alături la bine și la rău. Care să fie oare adevărul?

Avantaje ale datingului online 

În primul rând datingul online prin intermediul site-urilor de matrimoniale din București îți oferă o gamă mult mai variată de potențiali parteneri decât activitățile pe care le desfășori cu regularitate precum iesitul in club sau mersul sală  și,  prin urmare, astfel ai șanse mai mari să și găsești persoana care să fie pe aceeași lungime de undă cu tine.

De altfel,  datorită datingului online ai mai mult timp la dispoziție să reflectezi asupra caracteristicilor unei persoane, asupra modului în care se comportă în cadrul interacțiunilor voastre online astfel încât să-ți poți da seama de anumite trăsături de caracter ale acesteia și să decizi dacă vrei sau nu să consolidezi relația.

Mediul relaxat în care se petrec întâlnirile online pe site-urile de matrimoniale din București reprezintă un alt avantaj al  accesării acestora pentru că presupun un grad mai mare de deschidere al unuia față de celălalt, o mai bună comunicare în lipsa presiunii exercitate de o întâlnire față în față, la care dorința de a crea celuilalt o anumită impresie, emoțiile, fâstâcelile, teama de a nu te situa la nivelul așteptărilor celuilalt putând influența în mod negativ modul în care evoluează o relație și o eventual apropiere între parteneri.

Un alt mare avantaj al site-urilor matrimoniale din București este acela că asigură în primul rând o conexiune emoțională între parteneri. Dacă la întâlnirile față în față partenerii sunt deseori distrași de aspectul fizic precum vestimentația celuilalt, mimica și gestica, precum și ate aspect exterioare, analizându-le în cel mai mic detaliu, acestea reprezentând criteria în  funcție de care oamenii aleg  se atașeze  nu emoțional de o persoană, în cazul întâlnirilor online oamenii petrec mult timp vorbind unul cu celălalt împărtășindu-și idei, opinii,  experiențe de viață, fără să analizeze prea mult aspectul exterior al interlocutorului. Astfel se  produce o apropiere, o conexiune emoțională puternică , interlocutorii ajungând  se simtă aproape unul de sufletul celuilalt.

Cu toate acestea, este lesne de înțeles că și întâlnirile online care se petrec pe site-urile de matrimoniale din București prezintă  dezavantaje de care  este bine  ținem  seama pentru a evita aumite situatii neplăcute.

Dezavantaje ale datingului online  

Poate că unul dintre cele mai mari dezavantaje ale întâlnirilor online îl reprezintă faptul că până la întâlnirea concretă, față în față, nu ai nici o certitudine că persoana cu care vorbești este cu adevărat cine și ce pretinde că este. De aceea sunt anumite măsuri de precauție de care trebuie să ții seama atunci când accesezi site-urile de matrimoniale din București, precum a nu furniza informații foarte personale și a organiza primele întâlniri cu persoana respectivă în locuri publice astfel încât să fii în siguranță în caz că lucrurile degenerează.

Un alt dezavantaj al întâlnirilor online constă în tendința de idealizare a partenerului de conversații,  scăpându-ți total din vedere că nu știi nimic despre modul în care el sau ea reacționează sub presiune, în condiții de stres, atunci când este furios/ă sau trist/ă. Așadar, înainte de a-ți pune sufletul pe tavă organizează o întâlnire față în față cu persoana care  ți-a furat online inima, păstrând un anumit nivel de precauție  și rezervă până ce te convingi de interesele și de faptul că aceasta este într-adevăr ceea ce aștepți de la viață.