Showbiz

Aya și Andrei de la ”Puterea Dragostei” s-au despărțit

Mai formează sau nu un cuplu Aya și Andrei de la ”Puterea Dragostei”? Aceasta este întrebarea ce stă pe buzele tuturor fanilor, după ce câteva gesturi i-au dat de gol pe cei doi foști concurenți din sezonul 3 al emisiunii.
Aya și Andrei, foștii concurenți de la ”Puterea Dragostei”, și-au pus fanii pe jar, asta după ce ambii parteneri și-au șters fotografiile de pe Instagram.

Ei bine, însă, asta nu e tot! Mai mult decât atât, Aya și Andrei nu se mai urmăresc pe rețeaua de socializare, lucru ce i-a îngrijorat și mai tare pe admiratorii cuplului.
Cei doi foști concurenți de la ”Puterea Dragostei”, Aya și Andrei, s-au numărat printre cei mai iubiți participanți ai emisiunii, asta pentru că cei doi au format un cuplu încă de când se aflau în cadrul competiției, aceștia intrând rapid la sufletul telespectatorilor, urmând ca apoi relația lor să continue și în afara show-ului.

În urmă cu ceva timp, Aya și Andrei au fost prezenți în platoul emisiunii ”Totul despre Puterea Dragostei”, moderată de Cornelia Ionescu și difuzată pe canalul de YouTube WOWnews, acolo unde au vorbit despre relația lor, despre planurile de viitor și despre faptul că se mutaseră împreună.

Ne-am obișnuit unul cu celălalt. Întorcându-ne în țară, am petrecut din ce în ce mai mult timp împreună și de aceea ne-am mutat, să petrecem și mai mult.”,povestea Andrei la momentul respectiv.

sursa