Actualitate

Bărbat, bătut crunt de agenții de pază ai un supermarket

Incident șocant într-un magazin din Sectorul 6 al Capitalei. Un bărbat care ar fi furat mai multe articole a fost bătut cu bestialitate de doi agenți de pază ai supermarketului scrie realitatea.net

Reprezentanții companiei de pază spun că cei doi angajați au fost deja dați afară. În paralel, poliția Capitalei spune că face verificări în acest caz.
Scenele terifiante au avut loc într-un magazin din Sectorul 6 al Capitalei. Bărbatul bănuit de furt a fost bătut fără milă de către agenții de pază ai supermarketului.

Fără să le pese de nimic, cei doi bărbați au continuat să lovească victima cu pumnii și picioarele.

Reprezentanții firmei de pază spun că un astfel de comportament este de netolerat, iar cei doi angajați au fost deja dați afară.

„Am convocat personalul implicate la sediu pentru cercetare disciplinară și, implicit, desfacerea contractelor de muncă. Este un incient regretabil ce nu definește valorile companiei sau ale agenților noștri. Au fost amenintați de către suspect că sunt și alte persoane în apropiere care reprezintă un pericol și s-au comportat cu violență și practici ce nu caracterizează compania noastră. Sarcinile agenților noștri erau de a limita o astfel de escaladare și de reținere până la apariția poliției”, a afirmat Bogdan Dumitrache, director executiv firmă de pază.

În paralel, și Poliția Capitalei face verificări în acest caz. La momentul incidentului, nu a fost primită nicio sesizare cu privire la violențele din magazin.