Actualitate

Bărbat din Deva, violat de două femei!

Deși cele mai întâlnite cazuri de violuri au ca victime femeile, iată că un bărbat din Deva a reușit să șocheze pe toată lumea cu povestea lui. Tânărul de numai 25 de ani susține că a fost victima unui plan de răzbunare al fostului iubit al partenerei sale de viață și a fost jefuit, dar și violat de două femei.

O poveste cum rar îți este dat să întâlnești. Un bărbat de 25 de ani din Deva susțin că a fost violat și batjocorit în fel și chip de către două femei, iar totul s-ar fi petrecut din dorința de răzbunare a fostului iubit al partenerei sale de viață.

Totul s-a întâmplat în timp ce bărbatul se afla în propria sa locuință, alături de iubita lui. Două femei au intrat peste ei în casă, iar câteva minute mai târziu, au început să-i agreseze pe amândoi. Presa locală informează că cele două femei i-au furat bărbatului suma de 950 de euro, dar și telefonul mobil.

A fost violat și batjocorit de două femei!

Cu toate acestea, cele două nu s-au oprit aici. După ce l-au deposedat de bani și de telefon pe tânărul de 25 de ani, l-au așezat cu genunchii pe cioburi și l-au obligat să le facă tot felul de perversiuni. Totul s-a întâmplat anul trecut.

În aceeaşi împrejurare inculpaţii au folosit cioburile de sticlă provenind din măsuţa distrusă pentru a-l ameninţa pe tânăr, pe care l-au aşezat pe un scaun şi apoi toţi inculpaţii, pe rând, l-au lovit cu palmele şi cu pumnii şi l-au scuipat. Împotriva voinţei acestuia, Alexandra Strassburger l-a aşezat în genunchi pe cioburile de sticlă rezultate urmare spargerii măsuţei. De asemenea, Tina Catana a aruncat cu urină peste persona vătămată, l-a obligat să o sărute în zonele intime. Alexandra Strassburger i-a introdus degetele în gură, după ce anterior şi-a atins zona intimă. În tot acest timp, persoana vătămată a solicitat să fie eliberat, însă inculpaţii au refuzat în mod expres acest lucru şi chiar l-au deposedat pe acesta de telefonul mobil, iar ceilalţi inculpaţi prin acţiunile lor şi modul de poziţionare în cameră, au întărit convingerea persoanei vătămate că nu are nicio posibilitate de părăsi imobilul, în vreun fel. Sub ameninţări cu acte de violenţă, dar profitând şi de starea de neputinţă a persoanei vătămate de a se apăra, indusă prin violenţele anterioare, Robert Caşlarov a luat din portmoneul tânărului suma de 950 euro, pe care i-a rupt şi i-a aruncat în focul din sobă”, s-a arătat în dosar, la momentul respectiv.

sursa