Showbiz

Bianca Drăgușanu, oprită de poliție,a fost testata antidrog

Bianca Drăgușanu a fost oprită de oamenii legii! Vedeta a primit amendă și puncte de penalizare! Ulterior, oamenii legii i-au făcut și testul antidrog.

Primele declarații ale divei după controlul la care a fost supusă în trafic.
Pentru că a încălcat niște reguli de circulație în trafic, Bianca Drăgușanu a fost oprită de oamenii legii.

Vedeta a primit amendă și puncte de penalizare, și a fost testată și antidrog.
Vreau să vă spun că am fost oprită de poliție și am văzut că s-a pornit o campanie antidrog pe care o susțin. Bineînțeles că nu am fost oprită de poliție pentru că sunt un cetățean corect și bun … Am fost oprită de poliție pentru că am încălcat niște reguli. Am fost amendată, dar nu asta mă doare cel mai tare. Am primit și niște puncte și mi s-a făcut și testul antidrog. Știți că acolo sunt mai multe substanțe.„, a spus Bianca Drăgușanu.
Ok, am fost testată antidrog, a durat vreo 10 minute acest test pe care nu l-am mai făcut niciodată.(…) Această campanie antodrog pe care eu o susțin se pare că funcționează destul de bine și se pare că vizează în special persoanele publice, ceea ce nu este un lucru rău.(…) Nu consum niciun fel de substanțe care să-mi modifice starea, energia sau viața.„, a mai spus Bianca Drăgușanu.
Am făcut testul antidrog care a durat mai bine de 10 minute. (…) Acest test antidrog, nu se testează doar cocaina, cannabis, ci și substanțele antidepresive, sunt vreo 10 substanțe. Ce credeți? A ieșit negativ. Normal că a ieșit negativ, nu am avut niciun fel de emoție. Sunt mândră de mine pentru că am un stil de viață sănătos, consider că Poliția Română își face treaba exact așa cum trebuie, într-un mod civilizat, cu o abordare profi.„, a spus Bianca Drăgușanu.

sursa