Actualitate

BOMBA-REGINA la Cotroceni! Margareta va fi candidatul PSD la PREȘEDINȚIE

BOMBA-REGINA la Cotroceni! Margareta va fi candidatul PSD la PREȘEDINȚIEÎntr-un partid cu majoritatea membrilor cu probleme penale, PSD pare să nu găsească un candidat propriu la președinție.

Astfel, în mediul public a apărut scenariul unei manevre odioase, în care social-democrații vor ataca Cotrocenii cu Margareta, custodele Coroanei Regale, scrie inpolitics.

În contextul în care mai multe legi favorabile Casei Regale au fost votate pe vremea conducerii PSD, inclusiv cel prin care Margareta a ajuns președintele Crucii Roșii, iar Radu Duda Reprezentant Special al Guvernului României, dar și consilier al premierului Tăriceanu, nu-i de mirare ca custodele Coroanei Regale să fie candidatul PSD la alegerile prezidențiale.
Într-un astfeld e context, opoziția ar fi băgată grav în înurcătură.
“PSD e un partid comunist, Margareta, însă, nu e.PSD e un partid de corupți, Margareta, însă, nu e. PSD e un partid de ”nefrecventabili” la nivel european, Margareta, însă, e frecventabilă. E chiar rudă cu mulți supergrei ai continentului. PSD e un partid de școliți la ”Ștefan Gheorghiu” ori ”Spiru Haret”, Margareta e școlită în străinătate, la britanici. În plus, Margareta e femeie, iar promovarea unei femei la nivel înalt în politică e, în vremurile pe care le trăim, o notă bună în plan extern.
E bine familiarizată cu marile cancelarii europene încă din perioada lobby-ului făcut pentru admiterea României în UE și NATO.
Și, deloc de neglijat, marea sărbătoare a Centenarului Marii Uniri – operă a monarhiei interbelice – ar menține în atenție familia regală tot anul preelectoral; Margareta și Duda ar putea face o campanie abilă, mascată chiar de festivitățile programate, sub bagheta PSD”, scrie sursa citată.
Cel mai important, PSD ar putea juca o carte perfidă în campanie, prin lansarea unor mesaje potrivit cărora înscăunarea unui membru al Casei Regale la Cotroceni ar fi, de fapt, primul pas spre reinstaurarea monarhiei.
„O momeală care s-ar putea dovedi irezistibilă pentru segmentul monarhic de 20%. Iar 20% înseamnă enorm în alegeri”, conchide inpolitics.

Sursa b1.ro